Ölürsem motor üstünde öleyim dedi

Ölürsem motor üstünde öleyim dedi
Muğla’nın Dalaman ilçesinde motorlara tutkunluğuyla bilinen ve arkadaşlarıyla sık sık motor yarışı yapan Servet Dibek(24) motor kazasında yaşamını...

Muğla’nın Dalaman ilçesinde motorlara tutkunluğuyla bilinen ve arkadaşlarıyla sık sık motor yarışı yapan Servet Dibek(24) motor kazasında yaşamını yitirdi. Servet Dibek bir paylaşım sitesindeki sayfasına “ motor benim her şeyim. Ölürsem motor üzerinde öleyim” diye yazdığı ortaya çıktı. 

Çok sevdiği motor sonu oldu

Ortaca’lı Servet Dibek ilçede motosiklet hastası bir genç olarak biliniyor. Arkadaşlarıyla birlikte sık sık motosiklet yarışı yapardı. Önceki gece Muğla’nın Ortaca ilçesinden Dalaman ilçesine motosikletiyle giderken yol çalışması dolayısıyla kapalı yola girdi. Aşırı hızla kapalı yola giren Servet Dibek kum yığına çarptı. Dibek kazada ağır yaralandı. Dibek ilk önce Dalaman Devlet Hastanesine oradan da Fethiye Özel Letoon Hastanesine sevk edildi. Doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Motor benim hayatım dedi

Geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitiren Servet Dilek bir paylaşım sitesinde motosikletlere olan tutkusunu yazdı. Servet Dilek “Motor benim her şeyim hayatım. Ölürsem Motor üzerinde öleyim” diye yazmıştı.

Bu haber toplam 572 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.