Onları ölüm bile ayıramadı

Onları ölüm bile ayıramadı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazasında 2 yıllık evli olan Didem Aslan(24) olay yerinde Hasan Aslan(27) hastanede yaşamını...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece yarısı meydana gelen trafik kazasında 2 yıllık evli olan Didem Aslan(24) olay yerinde Hasan Aslan(27) hastanede yaşamını yitirdi. 

Kaza Marmaris-Datça karayolunun 13'üncü kilometresinde bulunan Gedik Mezarı Mevkii'ndeki keskin virajda gece saat 23.45 sıralarında meydana geldi. Marmaris’te bir restoranda garson olarak çalışan Hasan Aslan, Hisarönü Köyü Değirmenyanı Mevkii'nde ki evinden eşi Didem Aslan ile birlikte Marmaris'te bulunan arkadaşlarının yanına gitmek için 48 SG 449 plakalı motosikletiyle yola çıktı.

Sürücü Hasan Aslan kask takarken, eşi Didem Aslan kask takmadı. Hasan Aslan, Gedik Mezarı Mevkii'nde bulunan keskin virajı döndüğü sırada karşı şeritten gelen B.O.’nun kullandığı 48 SK 962 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle evli çift motosikletten fırlayarak karayoluna savruldu.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler ilk yaptıkları incelemelerde başında kask bulunmayan Didem Aslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır şekilde yaralanan Hasan Aslan ise ambulans ile Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Hasan Aslan’ın durumunun ağır olması ve hayati tehlikesinin bulunması nedeni ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Muğla’da tedavisi devam eden Hasan Aslan, sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede otopsisi yapılan Hasan Aslan’ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Bu arada meydana gelen kazanın ardından şok geçiren otomobil sürücüsü B.O’nun polise verdiği ilk ifadesinde ne olduğunu anlamadığını belirterek, “Virajı döndükten sonra motosikleti birden karşımdan geldiğini gördüm. Ne olduğunu anlayamadan kaza meydana geldi” dediği öğrenildi. B.O. polis tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 593 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.