Operasyonlar siyasi iddiası

Operasyonlar siyasi iddiası
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’nun tutuklanmasının ardından Muğla’da ki siyasi partilerin il başkanları yapılan operasyonların siyasi olduğunu...

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’nun tutuklanmasının ardından Muğla’da ki siyasi partilerin il başkanları yapılan operasyonların siyasi olduğunu ileri sürdü.

DP İl Başkanı Eroğlu

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu “ Bodrum’da belediyeye ve başkanımıza düzenlenen operasyon tamamen siyasidir. Ak Parti Hükümeti kendisinden olmayan ve güçlü olan belediyelere operasyon yaptırıyor. Operasyonların CHP’ye, MHP’ye ya da DP’ye yapılması önemli değil. Önümüzde yerel seçimler var. Ak Parti Hükümeti CHP, MHP ve DP’li belediyelere operasyon yaptırtarak bir sindirme politikası uyguluyor. Ak Parti kendisinden olmayan belediyeleri ele geçirmek için bu yönteme başvuruyor” dedi.

CHP İl Başkanı Tefik Ülkü

CHP Muğla İl Başkanı Murat Tefik Ülkü “ son dönemlerde baskıların arttığını görüyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde bu baskıların devam edeceğini tahmin ediyorum. Bu operasyonların muhalefet olan belediyelere yapıldığı görüşündeyim. Güçlü muhalif belediyeleri sindirmek için hükümet tarafından düzenlenen operasyonlardır. Herkesin bu operasyonlara ortak tepki vermesi gerekmektedir. İnsanlar bu yaşananları görmezden gelmemeli” dedi.

Bu haber toplam 620 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.