Ören'de anne vahşeti

Ören'de anne vahşeti
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde 25 yaşındaki Tuğba G üç aylık kızı Aylin ve 2 yaşındaki oğlu Ayhan’ı bıçakla keserek öldürdü....

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde 25 yaşındaki Tuğba G üç aylık kızı Aylin ve 2 yaşındaki oğlu Ayhan’ı bıçakla keserek öldürdü. Daha sonra intihar eden Tuğba G yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İki çocuğu eşi tarafından öldürülen Yaşar G ise sinir krizleri geçirdi.

Korkunç olay Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde önceki gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Yaşanan katliam Yaşar G’nin eve gelmesiyle ortaya çıktı. Önceki Akşam Yaşar G arkadaşlarıyla birlikte kahveye çıktı. Saat 22.30 sıralarında evine geldi. Kapıyı çaldı ama açan olmadı. Kapı kilitliydi. Yaşar G evin penceresini kırarak içeri girdi. Baba Yaşar G içeri girdiğinde korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı. 3 aylık kızı Aylin ve 2 yaşında ki oğlu Ayhan’ı evin salonunda kanlar içerisinde kanlar içinde cansız bedenleriyle karşılaştı. Eşi Tuğba G ise yatak odasında bileklerini kesmiş bir şekilde buldu.

Baba Yaşar G ilk önce 112 acil servisi ardından da jandarmayı aradı. Acil ekipleri eve geldiğinde Ayhan ve Aylin kardeşlerin öldüğünü anne Tuğba G’nin nefes aldığını fark etti. Tuğba G Milas’ta özel bir hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan anne Tuğba G’nin yoğun bakımda olduğu ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Anne Tuğba G’nin iki çocuğunu defalarca bıçakladığı ortaya çıktı. Üç aylık Ayin’in vücudunda 9 2 yaşındaki Ayhan’ın vücudunda ise 11 bıçak darbesi vardı. Kardeşlerin cansız bedeni, tek tabut içerisinde, güvenlik güçleri ve yakınları tarafından evlerinden çıkarıldı. İki kardeş Ören Belediyesi'ne ait cenaze arabasıyla Ören Sağlık Ocağı'na götürüldü. Aylin ve Ayhan kardeşlerin cenazeleri daha sonra, kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

“Allah’ım ben ne yaptım”

Milas Ören’de 3 aylık kızı Aylin ve 2 yaşında ki oğlu Ayhan’ı bıçaklayarak öldüren Anne Tuğba G Milas’ta özel hastanede tedavisi devam ediyor. Her iki bileğini de keserek intihar etmek isteyen Tuğba G kendisine geldiğinde sinir krizleri geçirerek “Allah’ım ben ne yaptım” diye haykırdığı öğrenildi. Bu arada baba Yaşar G ise jandarmaya verdiği ifadede “ Akşam kahveden eve geldim. Kapı kilitliydi. Camı kırarak içeri girdim. Aylin ve Ayhan salonda kanlar içerisindeydi. Tuğba yatak odasında bileklerini kesmişti. Aramızda en küçük bir tartışma veya kavga olmadı. Tuğba nasıl böyle bir şey yapar hala inanamıyorum” dedi.

Bu haber toplam 898 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.