Ormanspor Dolu Dizgin

Ormanspor Dolu Dizgin
Muğla’nın tek basketbol Temsilcisi, Basketbol 2. Lig Muğla Ormanspor evinde konuk ettiği Gemli Gücümspor’u 81-72’lik skorla mağlup etti.Geçtiğimiz...

Muğla’nın tek basketbol Temsilcisi, Basketbol 2. Lig Muğla Ormanspor evinde konuk ettiği Gemli Gücümspor’u 81-72’lik skorla mağlup etti.Geçtiğimiz hafta başlayan Basketbol 2. Lig karşılaşmalarına deplasmanda İstanbul Takımı Yeşilyurt mağlubiyeti ile başlayan Ormanspor bu hafta evinde Gemlik Gücümspor’u konuk eti. Karşılaşmayı baştan sona önde götüren Ormanspor maçtan 81-72 galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşmaya etkili bir oyun ile başlayan Ormanspor rakibi üzerinde kısa sürede baskı kurmayı başardı. Buna rağmen Karşı rakibin şütörlerinin yüzdeli atışları ile ilk periyot Ormanspor lehine 4 sayı farkla 20-16 bitti.

İkinci periyotta da farkın kapanmasına izin vermeyen Ormanspor Gemlik Gücümspor kaşısın da devre arasına 38-32 üstünlükle gitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Ormanspor oyun kurucusu Yiğit Bektaş’ın 23 sayılık performansı ve pota altında Ayberk Güleryüz’ün başarılı oyunu ile farkı bir ara 14 sayıya kadar çıkartsa da Gemlik Gücüm’den Mertcan’ın 3lülkerine engel olamayınca, fark dokuz sayıya kadar indi ve Gemlik Gücümspor karşısında son periyota 55-46 ile girildi.

Son periyotta rakibinin skorerleri yeniden devreye girmesi ile bir ara skor eşitlense de Son dakikalarda yeniden toparlanan potanın efeleri, Gemlik Gücümspor’u 81-72 mağlup etmeyi başardı.

Sinan Boyacı

Bu haber toplam 545 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.