Ortaca Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uçurtma Şenliği’ne çevre ilçelerden yoğun ilgi gösterildi.

dsc08453.jpg

Tarım Müdürlüğü'nden Ortaca'da narenciye ürünlerine inceleme Tarım Müdürlüğü'nden Ortaca'da narenciye ürünlerine inceleme

Etkinlikte çocuklara özel ikramlar, Gorki ile animasyon gösterileri, çeşitli oyunlar ve yarışmalar yapılırken, her yaştan katılımcının uçurduğu uçurtmalar ile gökyüzü rengârenk oldu.

dsc08798.jpg

Etkinlikte; DJ Alp Yalılı, Grup Türkü ve Doğukan Bülbül sahne aldı.

Etkinliğin güzel bir havada yoğun bir katılım ile gerçekleştiğini belirten Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, ‘’Bu güzel Pazar gününde yüzlerce uçurtmanın altında vatandaşlarımızın doyasına eğlendiği görmek, çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizleri çok mutlu etti. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim’’ dedi.

-Cemal Köyük

Editör: Güzide Kasım