Ortaca Belediyesinden Öğrencilere Destek

Ortaca Belediyesinden Öğrencilere Destek
‘’Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın ‘’ projesinde Ortaca’da bulunan öğrencileri sinema ile buluşturmak için Ortaca Belediyesi’nden 500 kişilik...

‘’Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın ‘’ projesinde Ortaca’da bulunan öğrencileri sinema ile buluşturmak için Ortaca Belediyesi’nden 500 kişilik araç desteği sağlandı.

Daha önce sinemaya gitmemiş öğrencileri sinema ile buluşturmak için Türkiye Belediyeler Birliği, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Sinemacılar Derneği tarafından protokol imzalandı. İmzalanan protokol ve saha çalışmalarından sonra Ortaca’da bulunan 500 öğrencinin sinemaya götürülmesi kararlaştırıldı.

Fethiye’ye sinemaya götürülecek 500 öğrencinin araç teminleri için Ortaca Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonunda 500 öğrencinin Fethiye'ye gidip, gelmeleri için 500 kişilik araç temini Ortaca Belediyesi tarafından sağlandı.

Sinema dönüşü öğrencileri belediyenin önünde karşılayan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, öğrenciler ile sohbet ederek sinema ile ilgili deneyimlerini dinledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Uzundemir  “Öğrencilerimizin sinema dönüşündeki mutluluklarını görünce bende çok mutlu oldum.Proje destek için gelindiğinde elimizden geleni yapacağımızı belirtmiştik.Geleceğimizin teminatları olan çocuklarımız için ne yapsak azdır.

Bu projede emeği olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yararına olacak projeleri her zaman destekleyeceğimizi de bir kez daha belirtmek istiyorum’’dedi.

Bu haber toplam 1706 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.