Ortaca’da Spor ve Tarih Kaunos Antik Kenti’nde Buluştu
Yayınlanma:
Muğla’nın Ortaca ilçesinde, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gençleri sporla buluşturan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ortaca Yurt Müdürlüğü öğrencileri, Ortaca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Dalyan Kaunos Antik Kenti’nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.
13
Tarihi binlerce yıl öncesine dayanan Kaunos Antik Kenti’nin eşsiz atmosferinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, spor ve fiziksel aktivitelerle hareketli bir gün geçirdi.
23
Avrupa Spor Haftası kapsamında düzenlenen organizasyonla gençlerin spora olan ilgisinin artırılması, fiziksel aktivitenin günlük yaşamın bir parçası haline getirilmesi ve tarihi mekânlarda farkındalık oluşturulması hedeflendi.
33
Tarihi dokunun içerisinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hem spor yaptı hem de Kaunos Antik Kenti’nin doğal ve kültürel zenginliklerini yakından deneyimleme fırsatı buldu.
Muğla Valiliği tarafından yapılan paylaşımda, etkinliğin tarihin izinde gençlik ve spor enerjisini bir araya getirdiği vurgulandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.