Ortaca'da şaşkına çeviren görüntü! Soruşturma başlatıldı

Ortaca'da şaşkına çeviren görüntü! Soruşturma başlatıldı
Yağmur nedeniyle geçtiğimiz hafta sel oluşan Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Kargıcak Koyu’nda, kumsalda denize 15 metre mesafede rögar kapağı ve kanalizasyon çukuru ortaya çıktı. Çıkan görüntü şaşkınlığa neden olurken durum ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Ortaca’da geçtiğimiz hafta meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle, dağdan gelen sel suları Kargıcak Koyu’nda sele neden oldu ve 5 araç mahsur kalmıştı. Suların çekilmeye başlaması ile ortaya çıkan görüntüler ise şaşkınlığa neden oldu. Selin şiddeti ile sahildeki kum denize akarken, kumun altında kaldığı anlaşılan rögar kapağı ve buna bağlanan kanalizasyon borusu ortaya çıktı. Denize yaklaşık 15 metre mesafede bulunan kanalizasyon çukurunun ne zaman yapıldığı, hangi kurumlardan izin alındığı, ne derece korunaklı olduğu, topladığı atığın da ne kadarının denize karıştığı merak konusu oldu.

aw081350-01.jpg

ÖZEL FİRMA TARAFINDAN İŞLETİLİYOR
Ortaca ilçesine bağlı Kargıcak Koyu’nun bir bölümü, vatandaşların ücretsiz olarak faydalanabilirken, bir bölümünü ise özel bir firma tarafından işletiyor. Plajı işleten firma, yaz aylarında saat 22.00’de plajda bulunan vatandaşları dışarı çıkarması ile sık sık gündeme geliyordu. Normalde plajın bir bölümünü işleten firma, bu yaz plajın geri kalan bölümüne de şezlong ve şemsiye koymuş ayrıca büfe ve duş da yapması ile de gündeme gelmişti.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.