Ortaokul Öğrencileri Ayakta Alkışlandı

Ortaokul Öğrencileri Ayakta Alkışlandı
Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu’nun hazırladığı ‘Tek Dişi Kalmış Teknoloji’ adlı tek perdelik komedi oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde sergilendi.Okulun öğretmenlerinden Türkçe Öğretmeni...

Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu’nun hazırladığı ‘Tek Dişi Kalmış Teknoloji’ adlı tek perdelik komedi oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde sergilendi.

Okulun öğretmenlerinden Türkçe Öğretmeni Neslihan Sül’ün hazırlayıp yönettiği oyuna, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Okula ismini veren Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur’un ailesi, okul müdürü ve müdür yardımcıları katıldı.

Teknolojinin esiri olmuş bir aileyi ve bu teknolojik aletlerin esirinden kurtarmaya çalışan bir babaannenin mücadelesini anlatan oyun seyirci tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonunda konuşma yapan Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokul Müdürü Savaş Sinan Koca; “Çocuklarımızı teker teker tebrik ediyorum. Mustafa Kemal’in güzel bir sözü var. Diyor ki; ‘Sanattan Mahrum Kalmış Bir Toplumun Hayat Damarlarından Biri Kopmuş Demektir’. Dolayısıyla bizler de sanata değer veren, sanatı icraat eden bir toplumuz ve inşallah hep böyle kalırız. Gerçekten çocuklarımızın bugün göstermiş olduğu performans bence kesinlikle beş yıldızdı. Yoğun programına rağmen sene başından beri çocukları hazırlayan Neslihan öğretmene teşekkür ediyorum” dedi.

Sinem Karakaya

Bu haber toplam 2164 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.