Osman Gürün son meclis toplantısını düzenledi: "Umarım yeni mecliste Muğla’mıza çok daha iyi hizmetler üretilir”

Osman Gürün son meclis toplantısını düzenledi: "Umarım yeni mecliste Muğla’mıza çok daha iyi hizmetler üretilir”
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
31 Mart yerel seçimleri öncesinde Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi son kez toplandı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Osman Gürün, bugün son meclis toplantısına çıktı. Gürün son toplantısına ilişkin yaptığı açıklamada, "Umarım yeni gelen mecliste Muğla’mıza çok daha iyi hizmetler üretirler. Muğla’mızı bir adım daha ileriye götürürler" dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin 2024 Mart Ayı Meclis Toplantısı bugün Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde gerçekleştiriliyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 31 Mart yerel seçimleri öncesi son meclis toplantısını yapıyor.

“BÜTÜN SİYASİ PARTİLERDE ÖNEMLİ MİKTARDA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DEĞİŞECEK”

Başkan Gürün son toplantısına ilişkin yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Ben canı gönülden samimiyetimin ne olduğunu herkes biliyor, hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten gurur verici bir çalışma yaptık. Çok önemli kararların altına çoğunu da oy birliği ile kabul ettik. Bu çok önemli bir dönemdi. Benim için de keyifliydi. Ben hep beraber konuşalım, herkes kendi fikirlerini söylesin ama iyi niyetle en son kararı birlikte verelim istemişimdir. Bu konuda bütün meclis üyelerime ve grup başkan vekillerine teşekkür ederim. Umarım yeni gelen mecliste Muğla’mıza çok daha iyi hizmetler üretirler. Muğla’mızı bir adım daha ileriye götürürler. Tabi belediye başkanı ve meclis üyeleri olarak yapılan yapılmayanları gayri ihtiyari olarak takip edeceğiz. Bunu köstek anlamında değil belki katkımız olursa da bize sorulursa biz de o konudaki düşüncelerimizi ifade etmek isterim. Temennim şuydu, bu meclisten önemli bir arkadaşımızın önümüzdeki mecliste de yer almasını ve bu mecliste edindiği tecrübelerini yeni meclisteki arkadaşlar ile uygulamalarla ilgili de örneklemeler yaparak doğru yönde iyi yönlendirmek için kullanabilsin isterdim. Gördüğüm kadarıyla bütün siyasi partilerde önemli miktarda belediye meclis üyeleri değişecek ama tecrübe tekrar kazanılır” dedi.

Başkan Gürün konuşmasının ardından meclis üyelerine plaket takdim etti ve görev süresi boyunca yapılan çalışmaların yer aldığı bir set hediye etti.

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.