Otomobil piyasasını sarsacak dev birleşme! İki dev elektrikli otomobil için birleşiyor

Otomobil piyasasını sarsacak dev birleşme! İki dev elektrikli otomobil için birleşiyor
Otomobil piyasasının devleri birleşiyor. Dünya piyasasında yer alan elektrikli otomobillerin en ucuzu gelecek! Omuz omuza veren iki dev firmanın yeni projesi merakla bekleniyor. İşte, en ucuz elektrikli otomobilin fiyatı...

Otomobil sektöründe büyük bir gelişme kaydeden elektrikli otomobiller dünyanın her yerinde çok çok satıyor. Sektörün elektrikliye yönelmesiyle birlikte içten yanmalı motorlu gruplarda talep düşüşü gözlemleniyor. Bu kapsamda içten yanmalı motor üretimi yapan o firmalardan işbirliği geldi.

EN UCUZ ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

Volkswagen ve Renault arasında beklenen işbirliğiyle beraber, en ucuz elektrikli otomobilin piyasaya sürülmesi konuşuluyor. Dünya devlerinden gelen ortaklık iddialarının ardından satışa sunulacak en ucuz elektrikli otomobil fiyatı belirlendi.

Alman Handlesblattt Gazetesi'nde yer alan bilgilere göre, Volkswagen ile Renault arasında işbirliğine dair beklentiler paylaşıldı. Volkswagen CEO'su Thomas Schafer'in kritik öneme sahip açıklamalarında artık rekabetçi olmadıkları paylaşıldı.

Schafer'in itirafının ardından aralarında işbirliğinin oluşacağı yönünde bilgiler gündemde yer aldı. İddiaya göre, Volkswagen ile Renault işbirliği yaparak 20 bin Euro değerinde bir elektrikli otomobil piyasaya sürecek.

YENİ İŞBİRLİKLERİ YAŞANABİLİR

Renault ve Volkswagen arasında çıkan işbirliği iddialarına göre, yakın zamanda yeni işbirlikleri de görülebilir. Elektrikli otomobil piyasasında en büyük sesi getiren Çin firmalarına rekabet edebilmek adına işbirlikleri sayısının artabileceği öngörülüyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.