Özden, milli eğitim müdürlüğünü ziyaret etti

Özden, milli eğitim müdürlüğünü ziyaret etti
AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınarı ve Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan personelleri ziyaret...

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınarı ve Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan personelleri ziyaret etti. Tek tek birimleri gezen Özden, personellerle sohbet etti.

Daha önce İlköğretim Genel Müdürlüğü ve Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanlığı yapan AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Hafta boyunca diğer dört kurumu da gezen Milletvekili Özden son olarak Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve personelleri ziyaret etti. Müdürlüğe bağlı birimleri gezen Özden, yetkili amirlerden bilgi alırken personeller ile de görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Milletvekili Yüksel Özden’in Eğitim için verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Çınar, “ Bir iki sonra yapılması netleşecek olan eğitim kampusu için çok büyük önem gösteren ve önemle destek veren Milletvekilimize teşekkür ediyorum. Bu denli müdürlüğümüze katkı sağlayan vekilimizi burada ağırlatman dolayı onur duyuyoruz. Vekilimizin b vekil olmasından ayrı bizim için en büyük önemi bizden üst öğretim görevlisi olmasıdır” diye konuştu.

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, “ bu hafta burası ile birlikte beşinci kurumuzu ziyaret etmiş olduk. Bütün birimlerimize ziyaretlerimizi tek tek gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizdeki amacımız, kurumlardaki arkadaşlarımız Muğla’ya Muğlalıya hizmet etikleri için. İnsanlarımız devlet kapısına gitmekten çekiniyorlardı. Biz devlet dairesine çekinmeden gitmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer bir kurumda memurun suratı asık ise bu bir üstünün ona davranış şeklindendir. Bizler bu yüzden öncelikle amirlerini uyarıyoruz. Memura insan gibi davranılır iyi bir şekilde yaklaşılırsa orada daha iyi hizmet alınır ve vatandaşa da daha güzel güler yüzle hizmet verirler” dedi.

Bu haber toplam 538 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.