ÖZDEN’DEN HAFTA SONU MESAİSİ

ÖZDEN’DEN HAFTA SONU MESAİSİ
AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, hafta sonu Muğla’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Muğla’daki esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinleyen...

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, hafta sonu Muğla’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Muğla’daki esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinleyen Milletvekili Özden, Muğlaspor, Huzurevi ve YGS’de sınava giren adayların okul bahçesinde bekleyen velileri ile görüştü.

Milletvekili Yüksel Özden, hafta sonu il merkezi ve ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Muğla’da bir çok esnafı ziyaret eden Özden, daha sonra Yaşlılar Haftası kapsamında Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Burada yaşlılar ile görüşerek sıkıntılarını dinleyen Özden, huzur evi sakini birinin yazdığı şiiri okudu.

MUĞLASPOR’DAN FETHİYESPOR’A KUTLAMA

Buradaki ziyaretinin ardından Muğlaspor’u ziyaret eden Özden, Muğlaspor’un borçları hakkında da bilgi aldı. Muğlaspor Kulüp binasından bir açıklama yapan Özden, Fethiyespor’un 80’inci yılını kutladı. Muğlaspor’a her türlü destek vermeye hazır olduklarını vurgulayan Özden, “Muğlaspor BAL ligini hak etmiyor. Muğlaspor’un yeri profesyonel lig. Muğlaspor sadece futbolda değil diğer branşlarda da spor faaliyetini sürdürüyor. Bin’e yakın lisanslı sporcu bulunuyor. Bu yüzden hepinizi çabanızdan dolayı kutluyorum” diye konuştu

VELİLERE DESTEK OLDU

Hafta sonunda gerçekleşen YGS’ye giren adayların okul bahçelerinde bekleyen velilerinde ziyaret eden Özden, velilerin sıkıntılarını da tek dinledi.

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.