ÖZEL BİREYLER KURSLARINI BAŞARIYLA TAMAMLADI

ÖZEL BİREYLER KURSLARINI BAŞARIYLA TAMAMLADI
Muğla’nın Menteşe ilçesinde özel bireyler 11 Mart – 18 Haziran tarihleri arasında “Kahvaltı Hazırlama ve Servis” kursunu başarıyla tamamladı. Özel bireyler sertifikalarını Muğla Valisi Orhan Tavlı’dan aldı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesi ile Menteşe Halk Eğitim Merkezi ve Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde, Muğla Zihinsel Engeliler Derneğine üye hafif ve orta düzeydeki zihinsel engelli bireyler Kahvaltı Hazırlama ve Servis Hizmetleri kursu aldı.

Halk Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme kapsamında 11 Mart – 18 Haziran tarihleri arasında Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim alan özel bireyler ve öğreticileri yılsonu kapanış etkinliği düzenledi.

Yılsonu etkinliğine; Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Halk Eğitim Müdürü Emel Demez, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, dernek üyeleri ve özel bireylerin aileleri katılım sağladı.

Etkinlikte özel bireyler tarafından katılımcılara kahvaltı hazırlanarak, sunum yapıldı. Eğlenceli ve sohbet havasında gerçekleşen kahvaltı etkinliği özel birey Mehmet Çetinözlü tarafından saz çalarak, türkü söylemesiyle devam etti.

Ardından, özel bireyler tarafından katılımcılara menemen de ikram edildi.

Türkü şöleninin ardından Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından özel bireylere “Kahvaltı Hazırlama ve Servis" kursunun sertifikalarını takdim etti.

Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü konuşmasında, “11 Mart’ta başlayıp, 18 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz kahvaltı hazırlama ve servis hizmetleri kursumuzun bugün bitişini gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bize sonsuz desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Orhan Tavlı başta olmak üzere Halk eğitim müdürümüz, milli eğitim müdürümüz ve müdürlerimiz ve özellikle Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Nuri Ceylan’a şahsi ve derneğim adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Etkinlik, kurs merkezi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesinde toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 747 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.