Özel ekip kuruldu

Özel ekip kuruldu
Muğla’nın Bodrum ilçesinde birçok ünlü ismin villasını soyan ve milyonlarca liralık hırsızlık yapan şebekenin yakalanması için jandarma özel bir...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde birçok ünlü ismin villasını soyan ve milyonlarca liralık hırsızlık yapan şebekenin yakalanması için jandarma özel bir ekip kurdu. Hırsızlar Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen’in evine de girmiş ve 12 bin Euro’luk Fenerbahçe saatini de çalmıştı.

Ünlülerin evlerini soymuşlardı

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan bodrum’un Yalıkavak beldesinde hırsızlar üç gün içerisinde aralarından ünlü isimlerin de bulunduğu 30 kişinin villasını soydu. Aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen, Gaziantep Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve Kuveyt Emiri El Sabah'ın oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah, DEPA Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir’in de bulunduğu pek çok ünlü isme ait korunan farklı yerlerdeki 30 kadar villadan hırsızlık yapıldı.

Hırsızlar, Fenerbahçe Spor Kulubü eski Başkanı Şen’in villasından içinde yaklaşık 4 bin dolar para bulunan kasa ile Fenerbahçe’nin 100'üncü Kuruluş yıldönümüne özel olarak 18 karat altın ve safir kristalden yapılan bir kol saati çalındı. Gaziantep Spor Kulübü Başkanı Kızıl ve DEPA Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Demir’in villarından ise tablet bilgisayar, para kasası ve beyaz eşyalar, Kuveyt emirinin oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah’ın villasından da içinde mücevher ve döviz bulunan çelik kasa ve değerli eşyaların çalındığı belirlendi. Hırsız giren villalarının sahipleri, jandarmaya şikayetçi oldu.

Jandarmadan özel ekip

Bodrum’un Yalıkavak Beldesinde çok sayıda ünlünün evini soyan hırsızlık şebekesinin yakalanması jandarma özel bir ekip oluşturdu. 16 kişiden oluşan özel jandarma ekibi çalışmalara başladı. Ekip ilk önce başta soyulan evler olmak üzere Yalıkavak’ta bulunan tüm güvenlik kamerası kayıtlarını topladı. Jandarma tarafından oluşturulan özel ekip günlerdir binin üzerinde ki kamera kayıtlarını saniye saniye izlemeye başladı.

Bu haber toplam 633 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.