Öztürk: kimseden korkmuyoruz

Öztürk: kimseden korkmuyoruz
MUSTAFA İNCİ- Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk “Yaptığımız işler çalışmalar birilerini rahatsız ediyor. Biz ekip olarak bu kişileri rahatsız...

MUSTAFA İNCİ- Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk “Yaptığımız işler çalışmalar birilerini rahatsız ediyor. Biz ekip olarak bu kişileri rahatsız etmeye devam edeceğiz. Kimseden korkmuyoruz” dedi. Ak parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ise “ 40 yıldır Muğla’da tek kale maç oynandı. Bu seçimlerde bu maç çift kale oynanacak.  Muğla’yı birkaç ailenin yönetmesinden kurtaracağız” dedi.

Köylülerin evini CHP’liler yıkıyor

Ak parti il yönetimi ile CHP il yönetimi arasında haftalardır karşılıkla söz düellosuna bir yenisi daha eklendi. Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk “ CHP’li il genel meclisi üyeleri yıkım kararı almadık. Ceza kesmedik diyor. Halkı kandırıyorlar. Özel idare tarafından verilen yıkım kararları ve kesilen cezalar, onların söylediği gibi Ak Partililer tarafından köylülerin evlerinin yıkılıyor algısı oluşturmaya çalışıyorlar. CHP yönetiminin her zaman yaptığı gibi iki yüzlü siyasetini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yıkım ve ceza kararları yakın tarihli olup hemde oy birliği ile CHP’liler tarafından alınmıştır.Köylünün evini başlarına yıkan kim görsünler. Köylülere cezaları kesenler kimmiş görsünler.

Başkana teşekkür ederim

Ak Parti Muğla il Başkanı Öztürk “ Arasto konusunda sorular sormuştuk. Belediye Başkanına doğruları söylediği için teşekkür ederim. Paranın kaynağının nereden ve ne kadar geldiğini doğru bir biçimde söyledi. Bizim bakanlığımız sayesinde kesilen paraların aktarımıyla yapıldığı söyledi.  Arasta 40 yılda CHP’li belediyenin Muğla’ya yaptığı tek şeydir. Belediye Başkanı  basın açıklaması yaparken doğruları söyledi. Ancak Muğla halkına dağıttı kitapçıkta arastayla ilgili paranın nereden ve ne kadar geldiği yazmıyor. Umarım seçim öncesi yeni kitapçık yaptırırlar ve paranın kaynağını da yazarlar. Yaptığımız işler çalışmalar birilerini rahatsız ediyor. Biz ekip olarak bu kişileri rahatsız etmeye devam edeceğiz. Kimseden korkmuyoruz” dedi.

40 yıldır tek kale maç oynandı

Toplantıya katılan Ak Parti Muğla Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çelebi “ 40 yıldır Muğla’da tek kale maç oynandı. Bu seçimlerde bu maç çift kale oynanacak. Muğla’yı birkaç ailenin yönetmesinden kurtaracağız” dedi.

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.