Öztürk: Suriyeliler Muğla’ya geliyor

Öztürk: Suriyeliler Muğla’ya geliyor
CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk düzenlediği basın toplantısında, Güneydoğu’da bulunan Suriyeliler başta Muğla olmak üzere Aydın ve İzmir’e...

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk düzenlediği basın toplantısında, Güneydoğu’da bulunan Suriyeliler başta Muğla olmak üzere Aydın ve İzmir’e yerleştirilecekler. Suriyeden gelen Taliban,Pjak ve Kadek üyeleri ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Muğla’ya geldiklerinde kendin huzurunu bozacaklar” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk Türkiye’de bulunan Suriyeliler ile ilgili olarak ilginç iddialarda bulundu. Suriyelilerin bazılarının Muğla’ya yerleştirileceğini ileri süren CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk “ Ülkemin hali yürekler açısı. Dün, “Cumhuriyetine sahip çık deyip, bayrakları ile demokratik haklarını kullananlar ya Hasdal da, ya da Silivri de tutuklular. Ömrünü terörle mücadele ile geçiren eski genelkurmay başkanı terör örgüt üyesi ve kurucusu olarak yargılanmakta olup, Taliban, PJAK, KADEK üyelerini elini kolunu sallaya sallaya ülkemde dolaşmakta. Bugün ise PKK’lılar, PJAK’lılar, KADEK’liler kendilerinin temsil ettiğini saydığı simgeleri ile ülke topraklarımda miting, gösteri yürüyüşleri yaparak , bebek katiline af diye bağırmakta. Yürüyüş ve mitinglerinde BAYRAĞIMIZI  taşımamaktadırlar. Taşıdıkları pankartlarda “TC İŞGAL ETTİĞİN TOPRAKLARIMIZDAN ÇEKİL” sloganları ile hiç müdahale görmemişlerdir. Ayrıca Terör örgütü üyeleri gizli tanık olarak dinlenmektedir. Dün, parasız eğitim istiyorum diyen gençlerimizi tutuklayanlar, Suriye’de rejimden kaçıp, ülkemize sığınanlara Anadolu liselerine, Üniversitelere kontenjan açmak için uğraş veriyorlar. Dün ürünüm para etmiyor, açım diye bağıran çiftçiye “Ananı da al git” diyenler, bugün ülkesinden kaçanlara kucak açıp; iş aş ve yerleşim yeri bulmak için yasa teklifleri hazırlıyorlar. En kötüsü Güneydoğu illerimizden sonra İzmir, Aydın ve Muğla’da iskan ettirmek ve işe koymak için fırsat kolluyorlar” dedi.

CHP Muğla il Başkanı Öztürk “Ben, Kurtuluş savaşı Komutanlarından Rahmetli ALİM AĞA’nın torunu Sayın Ali Boğa’ya sesleniyorum. Dün ülkem işgal altında idi ve dedeniz bu işgalcilerin karşısında canını ortaya koyarak savaştı. Bugün ülkem uluslar arası sermaye, Taliban militanları, PJAK, KADEK ve PKK’lıların işgali altında.  Amaçları, Büyük Orta Doğu Projesinin bir ayağı olan Kürt Devletini kurmak. Ülkemin Üniter Devlet yapısını, ABD’nin isteği doğrultusunda kullanmalarına izin verme ki, dedenin kemikleri sızlamasın. Duyumlarımıza göre ilimize Suriyeli sığınmacıların getirilmesi söz konusu imiş. Böyle bir yerleşim ilimiz ekonomisi, turizmi ve sosyal yaşamı yok eder” dedi.

Bu haber toplam 576 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.