Öztürk, “Timsah gözyaşı dökenler şimdi baksınlar”

Öztürk, “Timsah gözyaşı dökenler şimdi baksınlar”
AK Parti Muğla İl Başkanlığı yönetimi ve yürütme kurulu üyeleri basına düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Türkiye gündemi...

AK Parti Muğla İl Başkanlığı yönetimi ve yürütme kurulu üyeleri basına düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Türkiye gündemi ve Muğla gündemini değerlendiren İl Başkanı Nihat Öztürk, “Bodrum Belediye Başkanı konusunda sustuk ve izledik. Zamanında timsah gözyaşları dökenler şimdi dönüp baksınlar, o koltukta kim oturuyor” dedi.

-Muğla Gündemindeki bir diğer konuyu da değerlendiren Başkan Öztürk, Dalaman’daki kapatılan adliye, buranın her şeyi gibi gösterilmemesi gerektiğini belirtti.

-2014 yerel seçimlerde büyük şehir belediyesi olma hayalinin ciddiyeti içinde olduklarını söyleyen Başkan Öztürk, yerel seçimlerde hedeflerinin yüzde 44 oy almak olduğunun altını çizdi.

AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu üyeleri ile basının mensuplarının katılımıyla Başkabiryer restoran’da tanışma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan ve il yönetim kurulu üyeleri ile yürütme kurulu üyeleri katıldı.

BİZE HAKSIZLIK YAPILIYOR

Toplantı konuşmasına başlamadan önce Hakkâri Dağlıca’da şehit olan Mehmetçikleri saygıyla andığını belirten AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, “Ankara’da yapılan il başkanlığı toplantılarımızda şehit olan illerdeki il başkanlarımız ile konuştuğumuzda onlara çok büyük haksızlıklar yapılıyor. Orada belde belediye başkanlarımız kaçırılıyor, başkanlara tehdit ediliyor ve aileleri kaçırılıyor. PKK, AK Parti ailesini açık hedef yapmış durumda. Bize yapılanlar ve söylenenler konusunda bize haksızlık yapılıyor. Böyle konuşan arkadaşlar oralara gidip bir görev yapsınlar” diye konuştu.  

SUSTUK VE İZLEDİK

Uzun süredir Muğla gündeminde olan Bodrum Belediye Başkanı tutuklanması ile ilgili olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, 15 gündür sustuklarını artık konuşmaları gerektiğini söyledi. Başkan Öztürk, “15 günden bu yana herkes konuştu biz sustuk. Herkes kafasından bir şeyler uydurdu. Biz, başbakanımızın yaptığı gibi sustuk ve izledik. Bu zamana kadar sadece timsah gözyaşları gördük. Herkes bir şeyler söyledi ve sonuç ortada. Şimdi söyleyin DP’li Bodrum Belediye Başkanı içeri girmesi ile AK Parti’nin elde ettiği ne var. Bodrum’da timsah gözyaşları dökenler, şimdi baksınlar o koltukta kim oturuyor” dedi.

KAPATILAN MAHKEME DALAMAN’IN HERŞEYİ DEĞİL

HSYK tarafından kapatılan Dalaman ve Ula adliyeleri hakkında da konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, Dalamanda adliye kapatılması oranın her şeyiymiş gibi gösterilmemesi gerektiğini vurguladı. Öztürk, “Muğla marka bir şehir olduğunu biliyoruz. Bizlerde tüm ilçelerimizi marka yapma çabası içerisindeyiz. Dalaman bizim için çok önemli bir ilçemiz. Dalaman da sonuna gelinen yat limanı, yıllardır atıl durumdaydı. Şimdi burası çok büyük bir değer, biz burayı hayata geçiriyoruz. Bu konuşulmuyor ama Dalamandaki Adliye buranın her şeyiymiş gibi davranılıyor” ifadesini kullandı.

HEDEFİMİZ 100 BİN ÜYE

AK Parti olarak 2014 hayalini ciddiye aldıklarını vurgulayan AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, seçimde üye hedeflerinin 100 bin olduğunu söyledi. Amaçlarının sadece Muğla için çalışmak olduğunu belirten Başkan Öztürk, “ Biz AK Parti camiası olarak bir bütün olduk ve 2014 hedefini gözümüzde büyüttük. Bunlar içi boş laflar değil, laf olsun diye söylenmiş sözler değil. Tek amacımız var oda Muğla için çalışmak. AK Parti’nin il’de 62 bin üyesi var 3 ayda ilçe genelinde 10 bin üye yaptık. Bizim üye hedefimiz aylık 8 bin 500, seçimlere girmeden ki üye hedefimiz ise 100 bin. İl genelinde 20 bin sandık görevlimiz var her sandığa 9’ar kişilik yönetim kurulu üyelerimiz olacak. Tek derdimiz ilçelerimiz de hizmet etmek. Birçok büyük şehir belediyesi başkanları ile görüşüyoruz ve büyük şehirde nasıl çalışılır biliyoruz. İki milletvekilimiz Ali Boğa ve Yüksel Özden, Ankara’da canla başla çalışıyorlar. Hedefimiz yüzde 43 ya da 44 oranında oy almak” dedi.

Bu haber toplam 458 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.