Öztürk'ten Ormanspor'a Büyük Destek

Öztürk'ten  Ormanspor'a Büyük Destek
Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor Basketbol Takımı , Maliye Piyango’dan Uğur Yılmaz ile bir yıllık anlaşmaya vardı. 1989 doğumlu...

Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor Basketbol Takımı , Maliye Piyango’dan Uğur Yılmaz ile bir yıllık anlaşmaya vardı. 1989 doğumlu Oyak Renault, Darülşafaka gibi önemli takımlarda oynayan Forvet oyuncunun transferinde ki pürüzlerin Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ün devreye girmesi ile çözülerek, önemli oyuncunun Potanın Efeleri'nin kadrosuna katıldığı belirtildi. 1.98 boyunda ki Uğur Yılmaz'ın İmza töreni Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz'ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.

Uğur Yılmaz'ı uzun süredir takip ettiklerini belirten Muğla Ormanspor As Başkanı Devrim Karakuş, sezon başı Uğur ile görüştük ama bazı pürüzler yüzünden bu transferi gerçekleştirememiştik. Daha sonra Ormanspor Kulübü Başkanımız Vedat Dikici'nin talimatı ile bu transferi gerçekleştirebilmek için yeniden harekete geçtik. Sayın Milletvekilimiz Nihat Öztürk'ten destek istedik. Kendisi sağolsun destekleri ile Uğur Yılmaz'ı ilimizin takımına kazandırdık. Sayın Vekilimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Uğur hem beyefendiliği ile hem de muhteşem oyunu ile kısa sürede tüm Muğlalı basketbol severlerin gönlünü kazanacaktır. Bu gün bu imza gününde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz her zaman olduğu gibi yine yanımızda, kendisine de bu vesile ile bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Uğur Yılmaz cumartesi günü Ankara Orman ile kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada da taraftarımızla buluşacak. Uğur'un takıma kısa sürede alışması bize ne kadar faydalı olacağının önemli bir göstergesi” dedi. Böyle büyük bir camiaya hem de bu kadar güzel bir şekilde gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Uğur Yılmaz ise , “hem sayın Milletvekilimize hem Sayın İl Müdürümüze hemde başta başkanımız Vedat Dikici olmak üzere tüm yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 473 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.