Öztürk:Teşkilatlarla Uğraşmam

Öztürk:Teşkilatlarla Uğraşmam
Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “ milletvekili olarak hiçbir teşkilatla uğraşmam. İl ve ilçe başkanlıklarına müdahale etmem. Her il başkanıyla...

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “ milletvekili olarak hiçbir teşkilatla uğraşmam. İl ve ilçe başkanlıklarına müdahale etmem. Her il başkanıyla her ilçe başkanıyla çalışırım” dedi. Öztürk Muğla merkeze yapılacak olan TOKİ konutları için Nisan ayında ilk kazmanın vurulacağını söyledi. Öztürk Muğla’da görev yapan gazeteciler için toplu konuttan faydalanabilmeleri için gerekli çalışmalara başladık, dedi.

TOKİ’de ilk kazma Nisan ayında

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk hafta sonu Muğla’da ki gazetecilerle bir araya geldi. Menteşe’ye yapılacak olan ikinci etap TOKİ çalışmalarıyla ilgili konuşan Öztürk “ 15 günde bir TOKİ başkanının yanına gidiyoruz. Menteşe’ye bin 148 adet toplu konut yapılacak.  İkinci etap TOKİ projesi tamamlandı. 40 günlük ihale süreci var. İhale süreci tamamlandıktan sonra Nisan ayında TOKİ için ilk kazma vurulacak” dedi.  Öztürk “ Muğla’ya yapılacak olan bin 148 konutun dışında Muğla’da görev yapan evi olmayan gazeteci arkadaşlar için de toplu konut yapılacak. Bununla ilgili TOKİ Başkanı ile görüştük. Olumlu yanıt aldık.  Gazeteci arkadaşların talepleri doğrultusunda toplu konut çalışması yapılacak” dedi. Öztürk “ Son günlerde bazı internet sitelerinde teşkilatlarla ilgili asılsız haberler yer almakta. Kaynağı dahi belli olmayan bu haber sitelerini ve sahte sosyal medya hesaplarını dikkate almıyoruz. Genel merkezde bunları dikkate almaz. Bir milletvekili olarak hiçbir teşkilatla uğraşmam. İl ve ilçe bakanlarına müdahalede bulunmam. Her il ve ilçe başkanıyla çalışırım.

Bu haber toplam 720 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.