ÖZYER:"İKTİDAR BEKLİYORDUK"

ÖZYER:"İKTİDAR BEKLİYORDUK"
Muğla'da AK Parti'den milletvekili seçilen Hasan Özyer, tek başına iktidar beklediklerini belirterek, "Tabii ki bu sandık, çıkan sonuca saygı duymak zorundayız"...

Muğla'da AK Parti'den milletvekili seçilen Hasan Özyer, tek başına iktidar beklediklerini belirterek, "Tabii ki bu sandık, çıkan sonuca saygı duymak zorundayız" dedi.Özyer, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimin ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

Türkiye'nin istikrar içinde yoluna devam etmesi gerektiğini belirten Özyer, "Ülkenin siyasi krizler yaşamaması lazım. İnşallah seçimlerden sonra istikrarlı bir hükümet kurulur ve devam eder" diye konuştu.

Özyer, Türkiye'nin koalisyon dönemlerinde çok sıkıntılar yaşadığını, ülkenin kalkınmasının tek başına iktidar olunan dönemlerde gerçekleştiğine dikkati çekti. Halkın teveccühünün önemli olduğuna değinen Özyer, "Tek başına iktidar bekliyorduk. Tabii ki çıkan sonuca saygı duymak zorundayız. Demokrasilerin vazgeçilmezi sandıklardır. Çıkan sonuç inşallah ülkemize hayırlı olur" değerlendirmesinde bulundu.

Bu haber toplam 481 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.