Partim nerede görev verirse hazırım

Partim nerede görev verirse hazırım
Ak Parti Muğla il Başkanı Nihat Öztürk yapılacak olan 5. olağan kongreyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin ‘milletvekili adayı olacakmısınız...

Ak Parti Muğla il Başkanı Nihat Öztürk yapılacak olan 5. olağan kongreyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin ‘milletvekili adayı olacakmısınız soruna’ Nihat Öztürk “ partim nerede görev verirse o göreve hazırım” diye cevap verdi.

Genel seçimler öncesi Muğla Ak parti’de 15 Eylül tarihinde 5. olağan kongre takvimi başladı.  İlçelerde tamamlanacak olan kongre sürecinin ardından 22 Şubat tarihinde il başkanlığı kongresi yapılacak. Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk kongre takvimiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Tüm ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda İl Başkanı Öztürk “ 15 Eylül tarihi itibariyle kongre sürecimiz başlamıştır. Kongre sürecinde ön çok önem verdiğimiz delege seçimleridir. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşıdır. Bunun için delege seçimlerimiz köy, mahalle ve beldelerimizde kayıtlı tüm üyelerimizin katılı ile gerçekleşecek. 1 Kasım 31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız. 22 Kasım 22 Şubat tarihleri arasında il kongrelerimiz de tamamlınmış olacak” dedi.

Gazetecilerin 22 Şubat tarihinde İl başkanı adayı yada milletvekili adayı olacakmısınız sorusuna Nihat Öztürk “ 22 şubat tarihinde yapılacak olan kongreye il başkanı olarak katılacağım. Benim il başkanı ya da milletvekili olmam önemli değil. Partim nerede görev verirse orada olurum. İl başkanı olacağım diye milletvekili olacağım diye bir şey yok. Kim il başkanı adayı olursan arkasında sonunda kadar çalışırım. Kim milletvekili adayı olursa yanında çalışırım. Benim için partimin başarısı önemlidir” dedi.

Bu haber toplam 458 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.