PATİ KART REKLAM FİLMİ SEYDİKEMER’DE ÇEKİLDİ

PATİ KART REKLAM FİLMİ SEYDİKEMER’DE ÇEKİLDİ
Seydikemer’de çekimleri yapılan bir bankanın reklam filminde oynayan Türk yapımcı, dizi ve sinema oyuncusu Özlem Balcı, kendilerine verdiği desteklerinden dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti

Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi, bir bankanın hayvan severler için geliştirdiği banka kartı reklamı çekimlerine ev sahipliği yaptı. Reklam filminin başrol oyuncusu Seydikemerli Türk yapımcı, dizi ve sinema oyuncusu Özlem Balcı, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki hayvanlarla reklam çekimi öncesi yakından ilgilendi. Bir süre hayvanları seven ve onlarla vakit geçiren sevilen oyuncu Balcı, daha sonra çekimleri yaklaşık 1 saat süren reklam filmi çekimlerinde rol aldı.

Reklam filmi çekimleri sonrası açıklama yapan Türk yapımcı, dizi ve sinema oyuncusu Balcı: “Burada olduğum için çok mutlu oldum çünkü hayvanların ne kadar mutlu olduğunu gördüm. Ne kadar güzel şartlarda olduğunu gördüm. Biz bir Pati Kart reklamı için geldik İş Bankası’nın hayvanseverlere, hayvan besleyen kişilere özel bir kartı var. Her alışverişte yüzde 10 indirimi olan bir kartımız var. Ben bunun öncülüğünü yaptım. Bu fikri ben öne sürmüştüm. Banka tarafından da bu hayvanseverler açısından çok güzel olacağı düşünüldü. Böyle bir indirime gidildi. Şimdi de benim memleketim Seydikemer olduğu için ekibimiz Seydikemer’e geldi. Burada çekelim istedim. Bizim evimizde kendi hayvanlarımızla da çekim yapacağız. Böyle güzel bir ekiple beraber barınakta hayvanlarımızın bu mutluluğunu göstermek istedim” dedi.

BAŞKAN OTGÖZ DESTEK VERDİ

Balcı; “Bu reklamda şöyle bir amaç var: Biz hayvanseverler paramız olsa da olmasa da kendimize yemek almayız ama hayvanlarımıza alırız. Kendimden biliyorum. Onların aç olmasına dayanamayız çünkü hayvanseverlerde aşırı derecede merhamet ve annelik duygusu olduğu için nasıl ki bir anne çocuğuna yedirip kendisi yemediği gibi bizler cebimizdeki son parayı mama parasına verebiliyoruz. Bu nedenle hayvanseverlerin yanında duran bir kart var. Paranız olmadığında bile indirimle alabiliyorsunuz. Bu anlamda ben güzel bir sosyal destekte bulunduğumu düşünüyorum. Böyle bir misyon edindiğimi düşünüyorum sokak hayvanlarıyla alakalı. Eğer benim bir katkım olursa ben çok sevinirim. Oyuncu ve sanatçı olarak diğer sanatçı arkadaşlarımıza da örnek olmak istiyorum. Birazcık reklamlarda kendi yemediğimizi yedirmememiz ve kendi yapmadığımızı yapmamamız gerekiyor. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e çok teşekkür ediyorum. Kendisinin izni ve desteğiyle böyle bir şey yapıyoruz. Umarım her şekilde bu iyilikler hem kendisine hem bizlere döner” diye konuştu.

Bu haber toplam 1133 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.