POLİS HAFTASINDA VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

POLİS HAFTASINDA VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü dolayısıyla Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda stant kurarak, vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıttı.

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası, bu yıl da Muğla’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hafta boyu yapılan etkinliklerin ardından son olarak, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü nedeniyle Sınırsızlık Meydanı’nda stant kuruldu.

Narkotik Suçlarla Mücadele, Siberay, Toplum Destekli Polislik, Asayiş, Çevik Kuvvet, Çocuk Polisi ve Trafik ekipleri, kurulan stantta vatandaşlara birimleriyle ilgili bilgilendirici broşür dağıttı.

Öte yandan çocuklara, şapka, düdük, kalem ve balon dağıtıldı.

Ayrıca, Çocuk Polisi “Kanka” çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.

Polis haftasını çeşitli ve anlamlı etkinlikle kutladıklarını belirten Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, son olarak bilgilendirme amaçlı stant kurduklarını ifade etti.

Dadaşoğlu, “Türk Polis Teşkilatının 177. yıldönümü dolayısıyla Sınırsızlık Meydanı’nda vatandaşlarımızı bilgilendirme amacıyla stant kurduk. Çocuklarımıza şapka, düdük ve balon dağıttık. Hafta boyu anlamlı etkinlikler düzenledik. Bugün de bu şekilde etkinliklerimizi sonlandırıyoruz. Buradan bir kez daha, trafik ekipleri olarak amacımızın ceza yazmak değil kazaları önlemek olduğunu hatırlatmak isterim. Sürücülerimiz lütfen kurallara uysun. Tüm polis arkadaşlarımızın Polis Haftasını kutlarım. Vatandaşları bilgilendirmeye, çocuklarla bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2205 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.