Polisle çatışmaya girdi

Polisle çatışmaya girdi
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Ersin İlter(39) 17 yaşında A.Y’yi zorla arabasına bindirerek kaçırmak istedi. Yoldan geçen bir sivil polis olaya müdahale...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Ersin İlter(39) 17 yaşında A.Y’yi zorla arabasına bindirerek kaçırmak istedi. Yoldan geçen bir sivil polis olaya müdahale etmek istedi. Ersin İlter arabasında bulunan pompalı tüfekle polise ateş açtı. Olay yerine gelen resmi ekiplerle de çatışmaya giren İlter daha sonra arabanın içerisinde intihar etti.

Olay saat 11.45 sıralarında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin yakınlarında meydana geldi. Ersin İlter kendisine ait 48 D 0808 plakalı otomobil ile Kötekli mahallesinde yolda yürüyen 17 yaşındaki A.Y’yi zorla arabaya bindirip kaçırmak istedi. O sırada yoldan geçen bir polis memuru durumu fark etti ve olaya müdahale etti. Ersin İlter arabasından aldığı pompalı tüfek ile polis memuruna ateş açtı. Daha sonra arabasıyla olay yerden kaçmaya başladı. Resmi ve sivil ekipleri İlter’in arabasının önünü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yakınlarında kesti. İlter pompalı tüfek ile polislerin üzerine ateş açtı. Polis ekipleri de İlter’e ateşle karşılık verdi. Yaklaşık 20 dakika boyunca cadde üzerinde çatışma yaşandı. Ersin İlter polislerden kaçamayacağını anlayınca pompalı tüfeği çenesine dayayıp tetiği çekti. Ağır yaralanan İlter hastaneye kaldırıldı. Ersin İlter’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Ersin İlter’in arabasının arka camındaki Karabela yazısı dikkat çekti.

Bu haber toplam 1504 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.