Saadet’ten partiler üstü buluşma

Saadet’ten partiler üstü buluşma
KEMAL FELLAHOĞLU-  Saadet Partisi Ortaca İlçe Başkanlığı Muğla ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir girişime ev sahipliği yaptı. Saadet...

KEMAL FELLAHOĞLU-  Saadet Partisi Ortaca İlçe Başkanlığı Muğla ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir girişime ev sahipliği yaptı. Saadet partisi Ortaca İlçe Başkanı Ömer ikiz önderliğinde Türkiye’nin dört bir yanından fabrika ve şirket sahipleri Ankara’da bir araya geldi. 13 büyük iş adamının katıldığı toplantıda Muğla bölgesine yapılacak olan yatırımlar konuşuldu. Fabrika ve şirket sahiplerinin katıldığı özel toplantıda Muğla Gazetesi de yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde Saadet partisi Ortaca ilçe teşkilatı Muğla ve ülke ekonomisi için önemli bir adım attı. Türkiye’nin dört bir yanında bulunan önemli fabrika ve şirket sahiplerini Ankara’da bir araya getiren organizasyonda Muğla gazetesi de davetliler arasında yerini aldı. Saadet partisi önderliğinde toplanan heyet İran büyükelçiliğine ziyarette bulunarak, İran müsteşarı ve İran’ın önde gelen petrol ve enerji fabrikaları ile görüşmeler yapıldı. Özellikle turizm, tarım, enerji, yakıt ve gayrimenkul sektörü üzerine yapılan görüşmeler İranlı yetkililerin sıcak misafirperverliğiyle çok dostane ve yararlı geçti.

Yapılan bu olumlu görüşmelerin ardından İran ile Türkiye arasındaki ticaret trafiğinin üst seviyeye çıkacağını ve bu sayede ülkeye yıllık en az 1 milyar dolarlık girdinin beklendiğini belirten Ortaca ilçe başkanı Ömer İkiz “bu oluşumun sadece milli görüşe mâl edilmesinin yanlış olacağını, yerel halkın, üreticinin ve esnafın kazanması için gerçekleştirilen bu girişimin partiler üstü bir girişim olduğunun üstünü çizerek, il Bşk. Hakkı Kavas’a da katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek girişimle ilgili değerlendirmede bulundu.

Bu haber toplam 661 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.