Yaklaşık 10 yıl önce şehrin çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onlara spor yaptırmak amacı ile kurulan, bugüne kadar birçok başarılı çalışmalara imza atan Menteşe’nin sevilen takımlarından Saburhanespor 10’uncu yaşını kutladı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Kışla Parkı’nda bir araya gelen Saburhanespor ailesi, hem U14 ve U15 takımının şampiyonlukları hem de 10.yılı için çifte kutlama yaptı.

Kutlama törenine; Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Top, TÜFAD Başkanı Aladdin Naganlu, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Topbaş ile Kulüp yöneticileri, teknik kadro ve futbolcular katıldı.

Lider Muğlaspor seriyi sürdürmek istiyor Lider Muğlaspor seriyi sürdürmek istiyor

Pasta kesilen törende, Saburhanespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çelebi, 10 yıl önce mahalle ve şehrin çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onlara spor yaptırmak amacı ile çıktıkları bu yolda, birçok başarının yanı sıra 10. yılı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Çelebi, “Böyle güzel bir bayram gününde kuruluşumuzun 10. yılımızı kutlamak inanılmaz bir duyguydu. Bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, ASKF Başkanıma, TÜFAD başkanıma, Mahalle muhtarımız, her daim yanımızda olan Devrim Karakuş ve ailelerimize teşekkür ederiz. Birlikte nice 10 yıllara” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Beritan Yücel