SABURHANESPOR MUĞLA’NIN GURURU OLDU

SABURHANESPOR MUĞLA’NIN GURURU OLDU
Yaklaşık 10 yıl önce şehrin çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onlara spor yaptırmak amacı ile kurulan, bugüne kadar birçok başarılı çalışmalara imza atan Menteşe’nin sevilen takımlarından Saburhanespor U14 takımı, C grubunda tüm maçları kazanarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Kurulduğu günden bu yana altyapıda çok başarılı çalışmalara imza atan Menteşe’nin sevilen takımlarından Saburhanespor U14 takımı, C grubunda tüm maçları kazanarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Saburhanespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çelebi, 10 yıl önce mahalle ve şehrin çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onlara spor yaptırmak amacı ile çıktıkları bu yolda, sportif başarılar almanın ve çocukların gelişimini olumlu yönde görmenin güç verdiğini söyledi.

Çelebi, “Bu sezon U 14 ligi C gurubunda oynadığımız tüm maçlarımızı kazanarak, Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandık. İnşallah yakın zamanda buradan yetişen sporcularımız, önce şehrimizin en büyük markası olan Muğlaspor’umuzda sonrada daha iyi yerlerde görmek bizim için büyük bir sevinç olacaktır” diye konuştu.

Bu haber toplam 687 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.