SABURHANESPOR YİNE ŞAMPİYON

SABURHANESPOR YİNE ŞAMPİYON
Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde 29-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Yerküpe Yayla Cup Futbol Turnuvası U12 Kategorisinde Saburhane Gençlikspor şampiyon oldu.

Son olarak yaptığı yapılanma ile futbol branşını ve altyapıyı deneyimli teknik adam Egemen Urhan’a emanet eden Saburhane Gençlikspor verilen yoğun emeğin karşılığını almaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan tarafından Köyceğiz’de düzenlenen turnuvada şampiyon olan takımın ardından bir başka şampiyonlukta Kavaklıdere’den geldi.

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde 29-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Yerküpe Yayla Cup Futbol Turnuvası U12 Kategorisinde mücadele eden Saburhanespor takımı final maçında karşılaştığı Denizli Kartallarını 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Egemen Urhan ve Uğur Çakın'ın çalıştırdığı Saburhane Gençlikspor’un final mücadelesine, sporcu velileri de yoğun ilgi gösterdi.

Şampiyon olan sporcularını kutlayan ve kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Antrenör Egemen Urhan, ''Burada çok güzel bir turnuva düzenlendi. Turnuva için çok emek verilmiş. Bu turnuvada emeği olan herkese çok teşekkür ederiz. Bizim takımımız 2010-2011 doğumlu futbolculardan oluşuyor. Turnuvayı şampiyon tamamladığımız için çok mutluyuz'' dedi.

Bu haber toplam 1380 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.