Saburhanespor’un namağlup şampiyonları Muğla’yı temsil edecek

Saburhanespor’un namağlup şampiyonları Muğla’yı temsil edecek
 MUHABİR
2023 – 2024 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları’nda Muğla’yı temsil edecek olan Saburhanespor Manisa’da mücadele edecek. Ligde son iki sezonda 50 maçta 45 galibiyet ve 5 beraberlik alarak namağlup şampiyon olan Saburhanespor Manisa’da, İzmir, Çanakkle, Balıkesir ve Kütahya takımları ile mücadele edecek.

Son yıllarda özellikle alt yapıda yakaladığı başarılar ve Süper Lig ekiplerine transfer ettiği oyuncuları ile gündeme gelen Saburhanespor, U15 Türkiye Şampiyonası’nda Muğla’yı temsil edecek.

Ligde son iki sezonda oynadığı 50 maçta 45 galibiyet ve 5 beraberlik alarak namağlup şampiyon olan Saburhanespor başarılara doymuyor.

14-17 Mayıs tarihleri arası Manisa Grup Merkezinde İzmir, Çanakkle, Balıkesir ve Kütahya takımları ile mücadele edecek Saburhanespor’un eleme maçlarından da başarıyla ayrılması bekleniyor.

Şampiyon takımla gurur duyduklarını ifade eden Saburhanespor Başkanı Hüseyin Çelebi, “Takımımız son iki sezonda tarihi bir başarıya imza attı. Ligde son iki sezonu namağlup olarak tamamladı. Bu büyük başarıda emeği olan teknik kadromuz ve futbolcularımızı kutluyorum. Takımımız grup maçlarında Manisa’da mücadele edecek. 14 Mayıs Pazartesi günü yola çıkacağız. Sporu seven herkesten ilgi ve destek bekliyoruz. Bugüne kadar kulübümüze destek veren tüm kişi ve kuruluş ve firmalara çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.