Şadi Ballı: “Ne yapsak çok şey yapmış olacağız”

Şadi Ballı: “Ne yapsak çok şey yapmış olacağız”
 MUHABİR
AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Şadi Ballı, Menteşe’nin en büyük projesinin olmayanları oldurmak olduğuna dikkati çekerek, “Çünkü hiçbir şey yok. Zaten ne yapsak çok şey yapmış olacağız. Bu benim için bir şans” dedi.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Şadi Ballı, seçim çalışmaları kapsamında ilçede yapılacak ve yapılması gereken çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan adayı Ballı, kent dokusunu bozmadan, tamamen amaca yönelik, gerçek ihtiyaçlar ölçüsünde, geniş geniş, büyüye büyüye değil, tam aksine sınırlı sınırlı ve aynı dokuyu koruyarak kentte imarı planları yapacaklarını söyledi.

“HALA ARASTA’NIN O HALDE OLMASI YAZIK, İÇLER ACISI”

Tarihi Arasta Çarşısı’ndan örnek veren Ballı, İl Özel İdaresi ile yapılan projeler kapsamında, vatandaşların dükkanlarının cephe yenilemeleriyle birlikte belediyenin de dahil olduğu bir süreç yaşandığına dikkati çekti.

Ballı, sürecin hükümet destekli olduğunu da belirterek, “Bunu yaptıktan sonra orayı canlandırmak belediyenin elindeydi. Menteşe Belediyesi, Odunpazarı ile kardeş belediye oldu. Keşke oradan bir şeyler alıp gelip de şurada uygulayabilseydik. Ben gördüğüm kadarıyla uygulayacağım zaten ama kardeş belediye olup da hala daha Arasta’nın o halde olması yazık, içler acısı. Dükkanlar yenilendi ancak Arasta’ya canlılık ve hareket geldi mi? Tarihi çarşı insanların uğrak yeri haline gelmiş mi? Hayır. Hakikaten bu şehir için üzülüyorsun. 50 yıldır ve mevcut Menteşe Belediyesiyle birlikte 10 yıldır neler yapılabilecekken hala biz aynı düzende kalmışız.” ifadelerini kullandı.

“BU ŞEHİRLE İLGİLİ HEYECANIM VAR”

“Rabbim nasip ederse ‘sana güveniyoruz’ diyen hiçbir vatandaşımıza mahcup olmayacağım” diyen Ballı, seçilmesi halinde ilk beş yılsonunda vatandaşların yüzde 50-60 oy artışıyla kendilerini tekrar göreve getireceğini ifade etti.

Menteşe ile ilgili yapmam gerekenler olduğunun altını çizen Ballı, “Bu şehirle ilgili heyecanım var. Bu şehirde çok eksik var. İnanın kimin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum. Ama yapabileceklerimi de temin etmek ve teminatını da vermek istiyorum.” diye konuştu.

“NE YAPSAK ÇOK ŞEY YAPMIŞ OLACAĞIZ”

Ballı, uçuk kaçık projelerle işi olmadığına da dikkati çekerek, Muğla’nın en büyük projesinin, olmayanları oldurmak olduğunu dile getirdi.

Ballı, şöyle devam etti:

“Çünkü hiçbir şey yok ki. Zaten ne yapsak çok şey yapmış olacağız. Bu benim için bir şans. Daha göreve gelir gelmez birçok şeyin değiştiğini görecek herkes. O nedenle ‘neler yaptı’ diyecekler. Aslında normal yapılması gerekenleri yapmış olacağım. Ama hiçbir şey yapılmadığı için çok şey yapmış olacağım. Tabi bu asla onları yaptık kalsın anlamına gelmeyecek. Burnumuzun dibinde AK Partili ilçe belediyelerimiz var. Ula, Yatağan, Kavaklıdere, Ortaca, Dalaman, Köyceğiz, Seydikemer aynı ilin ilçeleri. Hakikaten başkanlarımızdan Allah razı olsun. Uçurdular ilçeleri. Onları yürekten destekliyoruz. Çünkü hizmet üretiyorlar. Zaten AK Parti belediyeciliğinin Cumhur İttifakıyla birlikte amacımız ‘İşimiz hizmet, gücümüz hizmet.’ Ben de ‘Menteşe’ye hizmet için değişim zamanı’ diye yola çıktım. Başka bir şey için değil.”

“MENTEŞE’NİN SOSYOLOJİK VE İDEOLOJİK DOKUSUNU TAMAMEN KORUYACAĞIZ”

Menteşe’nin neyi yaşıyorsa seçilmesi halinde kendisiyle birlikte yaşamaya devam edeceğini anlatan Ballı, “Ben Menteşe’nin bu yönlerinden rahatsız değilim ki. Tam aksine mutluyum. Ama eksik olan kısımlarından rahatsızım. Biz Menteşe’nin sosyolojik ve ideolojik dokusunu tamamen koruyacağız. Farklı değiliz, Menteşe ve Muğla için hayallerimiz aynı. Tek gayemiz olmayanları oldurmak.” dedi.

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.