Sağlı Bakanı ‘bol kepçe’ dağıttı

Sağlı Bakanı ‘bol kepçe’ dağıttı
MUSTAFA İNCİSağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Muğla’da partisinin il teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Kurşunlu Camii Meydanında...

MUSTAFA İNCİSağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Muğla’da partisinin il teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Kurşunlu Camii Meydanında düzenlenen iftar yemeğinde Bakan Müezzinoğlu yemek kazanlarının arkasına geçecek vatandaşlara yemek servisi yaptı.  Bakan iftar yemeğine katılan vatandaşların tabaklarına yemek koyarken “ bol kepçe’ koyuyorum dedi.

CHP’ye yüklendi

Muğla’ya temel atma töreni ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu partisinin il başkanlığı tarafından düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde CHP’ye yüklenen Bakan Müezzinoğlu “Bunlara bakarsanız yakalarına bir Atatürk rozeti takarlar ve derler ki Atatürkçüyüz. Lafla Atatürkçülük olmaz. Atatürk'ü kullanmayın. Atatürk'ten geçinmeyin. Çünkü Atatürk millete inanarak istiklal mücadelesini vermiş. Atatürk milletle omuz omuza yürümüş. Atatürk milletle gönül gönüle olmuş. Atatürk egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiş. Sizler egemenliği birilerinin hesabına yönetiyorsunuz. Birilerinin çıkarını kolluyorsunuz. Sizler 1960'ta, 70'te, 80'de, 90'lı yılarda bunu yaptınız. 2000'li yıllarda bunu yapmak istediniz. Ama artık millet uyandı ve o milletin önünde, milletin iradesine müdahaleye asla fırsat vermeyen, milleti iradesinin karşısında kim olursa olsun dim dik duran bir Recep Tayyip Erdoğan ve bir AK Parti var" dedi.

Claudia Roth'a 'Gezi' Eleştirisi

Gezi Parkı eylemlerine destek veren Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Claudia Roth'a da göndermede bulunan Bakan Müezzinoğlu "Taksim Meydanı'nda ve Gezi Parkı'nda Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Claudia Roth şikayetçi oluyor. Biber gazından rahatsız olmuş hanımefendi. Şimdi soruyorum ey Claudia Roth benim Almanya'daki 8 tane vatandaşımı katlettiniz onların hukuk davasında sen var mıydın. Onların hukuk davasında olmayan birinin Taksim Gezi Parkı'nda işi ne. Mesele gezi parkı değil arkadaşlar, mesele Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi, söz sahibi olması, mesela milli irade. Recep Tayyip Erdoğan sandığın dışında hiçbir iradeye teslim olmadı, bundan sonrada hiçbir iradeye teslim olmayacaktır. Ama bu olayların arkası gelebilir yenileri çıkabilir. Tencere tava sesleri gibi ama artık o tencerelerden ses gelmiyor, çünkü içleri dolu eskisi gibi insanların tencereleri boş değil çok şükür" dedi.

Bakan ‘bol kepçe’ dağıttı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu iftar yemeğinde Muğla Milletvekili Ali Boğa ile yemek kazanlarının arkasına geçti. İftar yemeğine katılan vatandaşlara yemek servisi yapan bakan Müezzinoğlu vatandaşlara “ bakın hepinize bol kepçe koyuyorum” dedi.

Bu haber toplam 495 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.