Sağlık İl Müdürlüğü futbolcuları bir arada

Sağlık İl Müdürlüğü futbolcuları bir arada
Muğla Valilik kupasında ilk defa takım çıkaran Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin, personelleri ve yakınları yemekte...

Muğla Valilik kupasında ilk defa takım çıkaran Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin, personelleri ve yakınları yemekte bir araya geldi. Turnuvadan elenen Sağlık İl Müdürlüğünün takımı seneye yapılacak olan valilik kupası için şimdiden hazırlandıkları sinyalleri verildi.

Her yıl yapılan Muğla Valilik Kupası maçlarına ilk defa takım çıkaran Muğla Sağlık İl Müdürlüğü personelleri yemekte buluştu. Muğla Otelde gerçekleşen yemekte bir araya gelen ekip gelecek için hazırlıklara şimdiden start verdi. Muğla Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin, Müdür Yardımcıları Sungur Gazezoğlu, Burak Mülaim ve takımda yer alan futbolcular katıldı.

Maçta yaşanan olayları bir birlerine hatırlatan futbolcular yemek boyunca neşeli dakikalar yaşadılar. İlk defa çıkan bir takım olarak gelecek için iddialı oldukları söyleyen futbolcular seneye şampiyonluk oynayacaklarını belirttiler. Yemekte konuşan Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin, “ İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve yakınlarından oluşan bir takım çıkardık. Müdürlüğümüzün çıkarmış olduğu ilk takım. Amacımız, spordaki başarıdan ziyade birlik, beraberlik, kardeşlik gibi duygularımızı öne çıkarmak, bütün çalışanlar ile kaynaşmak. Bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sahada ter döken arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.  

Takımın Teknik direktörü Ertan Temel, “Müdürlüğümüz olarak ilk defa takım çıkardık. Buna rağmen gayet başarılı bir turnuva geçirdiğimize inanıyorum. Takım içerisinde oluşan kardeşlik beraberlik duygusu bizi gelecek yıl için daha da güçlendirdi. Bugün burada bir yemek ile bunu kutladık” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.