Sahil Güvenlik Öksüz için alarmda

Sahil Güvenlik Öksüz için alarmda
MUSTAFA İNCİ- Muğla’da sahil güvenlik ekipleri Adil Öksüz ve firari FETÖ’cüler için alarm durumuna geçti. Bodrum, Marmaris ve Datça ilçesinde sahil...

MUSTAFA İNCİ- Muğla’da sahil güvenlik ekipleri Adil Öksüz ve firari FETÖ’cüler için alarm durumuna geçti. Bodrum, Marmaris ve Datça ilçesinde sahil güvenlik ekipleri Öksüz ve firari darbecilerin Yunan adalarına kaçmasını engellemek için devriyelerini sıklaştırdı. Sahil güvenlik ekipleri ilçelerdeki tur teknelerinin sahiplerine Öksüz ve firari FETÖ’cülerin fotoğraflarını dağıttı. Adil Öksüz’ün gelini aynı zamanda amcasının kızı olan Sahure Öksüz geçtiğimiz haftalarda Muğla’da gözaltına alınarak Ankara’da tutuklanmıştı.

FETÖ’nün hava kuvvetleri imamı olarak bilinen Adil Öksüz’ün yakalanması için ülke genelinde operasyonlar devam ediyor. Muğla’da sahil güvenlik ekipleri FETÖ/PDY mensubu şüphelilerin Yunan adalarına kaçma ihtimaline karşı denetimlerini artırdı. Darbe girişimi akşamı Ankara Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra çıkarıldığı adliyeden serbest kalan Adil Öksüz ile birlikte aranan şüphelilerin yakalanması için Sahil Güvenlik ekipleri de aralıksız çalışıyor. Adil Öksüz başta olmak üzere FETÖ firarilerinin Bodrum, Marmaris ve Datça ilçelerinden tekneyle Yunan adalarına kaçma ihtimaline karşı Sahil Güvenlik ekipleri olağan denetimlerini artırdı. Sahil Güvenlik Bodrum ve Marmaris Grup Komutanlığı'na bağlı hücumbotlar, 24 saat boyunca görev başında. Ekipler tur teknelerinin sahiplerine ve mürettebatına Adil Öksüz ve firari darbecilerin fotoğraflarını gösteriyor.

Marmaris Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi Üyesi olan üç ayrı günübirlik gezi teknesinin sahibi Kaptan Anıl Berk, "15 Temmuz darbe kalkışması yaşandıktan sonra Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri bizlere gelerek uyarılarda bulundu. FETÖ/PDY mensubu kaçak askerler ve sivillerin fotoğrafları gösterilip, şüpheli kişiler ile ilgili bilgiler verildi. Dikkatli olmamızı söyleyen ekipler, günlük olarak çıktığımız koylarda da gemiye çıkıp kontrollerini yapmaktalar. Bizlerin gördüğü kadarıyla Marmaris ve Datça'dan Yunan adalarına kaçılabilecek tüm koylar, ekipler tarafından sıklıkla kontrol edilmekte" dedi.

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı olarak bilinen Öksüz'ün hem yakın akrabası hem de amcasının oğluyla evli olan Sahure Öksüz'ün 2010 KPSS soruşturmasının da Muğla’da gözaltına alınmış Ankara’da çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bu haber toplam 957 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.