SANATÇI VEKİL SANDIKTAN ÇIKAMADI

SANATÇI VEKİL SANDIKTAN ÇIKAMADI
Muğla’da CHP’nin Türk Halk Müziği sanatçısı Muğla Milletvekili Tolga Çandar yapılan eğilim yoklamasında sandıktan çıkamadı. 2011 yılında yapılan...

Muğla’da CHP’nin Türk Halk Müziği sanatçısı Muğla Milletvekili Tolga Çandar yapılan eğilim yoklamasında sandıktan çıkamadı. 2011 yılında yapılan eğilim yoklamasında sandıktan birinci çıkan Tolga Çandar 28 aday adayının arasından 24’üncü sırada yer aldı.

CHP 7 Haziran Milletvekili genel seçimleri öncesi Muğla’nın 13 ilçesinde 5 bin 865 delege ile eğilim yoklaması yaptı.  Milas’lı Avukat Akın Üstündağ 2 bin 195 oy ile sandıktan birinci çıktı. İkinci sıra kontenjan için ayrıldı. Mevcut Milletvekili Nurettin Demir 2 bin 166 oyla üçüncü, Bin 805 oy ile Burak Erbay, beşinci sırada Bin 779 oy ile Emrah Doğu ve altıncı sırada da Bin 708 oy ile Süleyman Girgin sıralamada kendine yer buldu.

Sanatçı vekil 24’üncü sırada

CHP’nin 24. Dönem milletvekili aday belirleme önseçiminde sıralamada birinci gelen mevcut Milletvekili Tolga Çandar, yapılan eğilim yoklamasında beklediği oyları alamadı. Çandar, 2011 yılındaki önseçimde Bin 735 oy ile ilk sırada önseçimi tamamlamıştı. Çandar, eğilim yoklamasında 341 oy ile 28 aday adayı arasında 24’üncü sırada yer alabildi.

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.