Savcı cinayet dedi

Savcı cinayet dedi
Manken Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Bodrum Cumhuriyet Savcısı Bülent Baki’nin iddianameyi hazırladığı, Club Flipper’ın...

Manken Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Bodrum Cumhuriyet Savcısı Bülent Baki’nin iddianameyi hazırladığı, Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer, oğulları Hakan ve Volkan Bayer ile Bayer’in çalışanlarından Murat Umirov’un “adam öldürme” suçlamasıyla yargılanmasını talep ettiği öğrenildi.

Club Flipper’in sahibi işadamı Ahmet Bayer’in kızına yapmayı düşündüğü doğum gününü organize etmek için iş anlaşması yaparak Bodrum’a giden manken Aslı Baş, topluca yenen yemeğin ardından kaldığı villada esrarengiz şekilde ölü bulunmuştu. Genç mankenin ailesi ve dostları olayın intihar değil cinayet olduğunu ileri sürerken, Ahmet Bayer ve o geceye katılan isimler ölüm şeklinin intihar olduğunu iddia etmişti. 3 ayrı savcının baktığı soruşturmada, bilirkişi ve kriminal incelemeler sonucu, cinayet iddiaları ağırlık kazanmıştı. Soruşturmaya bakan en son savcı Bülent Baki ise dosyayı yeniden ele almış ve “cinayet” şüphesini tekrar gündeme getirmişti.

‘Suç: Adam öldürme’

Savcı Baki’nin iddianamesini hazırladığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Baki, iddianamede Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer, oğulları Hakan ve Volkan Bayer ile Bayer’in çalışanlarından Murat Umirov’un “adam öldürme” suçlamasıyla yargılanmasını talep etti. Baki, iddianameyi önümüzdeki günlerde Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletecek. Dosyanın gideceği mahkeme, eğer davayı kabul ederse Bayer ailesi ağır cezada yargılanacak.

Bu haber toplam 867 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.