Şehit Aileleri İçin Konser

Şehit Aileleri İçin Konser
SİNAN BOYACI  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Menteşe Belediyesinin desteğiyle şehit aileleri için konser düzenlendi. Rüya AVM’de Menteşe Belediyesi...

SİNAN BOYACI  

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Menteşe Belediyesinin desteğiyle şehit aileleri için konser düzenlendi. Rüya AVM’de Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkında düzenlenen konsere yaklaşık 300 kişi katıldı. Muğla protokolünden hiç kimsenin konsere katılmayışı dikkatleri çekti.

Muğla Menteşe’de şehit Ailelerine destek amaçlı konser düzenlendi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi güzel Sanatlar Eğitim Bölümü, Menteşe Belediyesi ve Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle düzenlenen konser Rüya AVM’de gerçekleşti. Düzenlenen konsere yaklaşık 300 kişi katıldı. Şehit Ailelerine destek konserine Muğla protokülünden hiç kimsenin katılmayışı dikkatleri çekti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Yrd. Doç.Dr Gülce Coşkun Şentürk “ Konser topluma hizmet uygulamaları dersinin bir ürünüdür. Dersin amacı sosyal sorumluluk bilincini artırmak. Şehit ailelerine destek konserini şehit ailelerine bir nebze onlara moral vermek ve minnettarlığımızı göstermik için düzenlendi” dedi.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş “ ortaklaşa düzenlenen bu etkinlik 3 yıldır planlanıyordu. Bu organizasyon Ege Bölgesinde bir ilktir. Düzenlenen konserle şehit ailelerine moral vermek istedik” dedi.

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.