Selo Tatilde

Selo Tatilde
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Muğla’nın Datça ilçesinde bir otelde tatilde olduğu iddia edildi. Otel yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama...

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Muğla’nın Datça ilçesinde bir otelde tatilde olduğu iddia edildi. Otel yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmadı. Selahattin Demirtaş’ın Datça’da deniz manzaralı otelde bir gece konakladıktan sonra otelden ayrıldığı öğrenildi.

Türkiye’nin sınır dışı operasyonunun ardından HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş konuyla ilgili hiç açıklama yapmadı. Gazete ve televizyonlar Demirtaş’tan görüş alabilmek için yoğun çaba sarf etti. Ancak hiç kimse Selahattin Demirtaş’a ulaşamadı. Kayıplara karışan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın iddiaya göre  Muğla’nın Datça ilçesinde bir otelde tatil yaptığı ortaya çıktı.

İddiaya göre Selahattin Demirtaş Cuma günü Muğla’nın Datça ilçesine gelerek İskele Mahallesi 83. Sokak No:2 de bulunan Uslu Otele yerleşti. Deniz manzaralı otelde kalan Selahattin Demirtaş geceyi burada geçirdi. Demirtaş’ın akşam yemeğini Zekeriya Sofrasında yediği öğrenildi.  Selahattin Demirtaş’ın öğle saatlerinde otelden ayrıldığı öğrenildi. Uslu Otel’in işletmecisi Yiğit Uslu ‘ ben dünden beri otelde değildim. O yüzden otelde kimin kalıp kalmadığını bilmiyorum. Bu konuda sizlere bilgi veremem” dedi. Selahattin Demirtaş 2014 yılında da Datça’ya gelmiş iki gün tatil yapmıştı.

Bu haber toplam 670 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.