Seri Katil Bodrum’da Aranıyor

Seri Katil Bodrum’da Aranıyor
Polis ekipleri Atalay Filiz’in Yunanistan’a kaçabileceği ihtimali üzerine özellikle Bodrum’da güvenlik önlemleri sıklaştırdı. Polis ve jandarma ekipleri...

Polis ekipleri Atalay Filiz’in Yunanistan’a kaçabileceği ihtimali üzerine özellikle Bodrum’da güvenlik önlemleri sıklaştırdı. Polis ve jandarma ekipleri ilçenin giriş ve çıkışlarında denetimlerini arttırdı. Bodrum’da emniyet güçlerine telefon ihbarları yağdı. Bir ihbar sonrasında bir kişi Atalay Filiz sanılarak gözaltına alındı. Muğla Valisi Amir Çiçek “ Ekiplerimiz denetimlerini sürdürüyor. Bodrum’da ihbar telefonu sonrasında bir kişi gözaltına alındı. Ancak gözaltına alınan kişinin Atalay Filiz olmadığı anlaşıldı” dedi.

Muğla Sahillerinde Kırmızı Alarm Verildi

Üç kişiyi öldüren ve en son olarak İzmir’in Buca ilçesinde görülen seri katil Atalay Filiz’in Muğla sahilleri başta olamak üzere tüm Ege sahillerinden Yunanistan’a geçmesi ihtimaline karşı polis, jandarma ve MİT Muğla kıyılarında alarma geçti. Ekipler Fethiye’den Bodrum’a kadar denetimler arttırıldı. İlçelerin giriş ve çıkışlarında jandarma ve polis ekipleri trafik kontrollerini yoğunlaştırdı. Özelikle Bodrum girişinde ilçeye giren tüm araçlar durdurup titizlikle aranıyor. Bodrum şehir merkezinde de asaiş ekiplerinin devriye sayısı arttırıldı.

Bodrum’da Bir Gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde seri katil Atalay filiz ile ilgili emniyete ve jandarmaya çok sayıda ihbar telefonu geldi. Sabah saatlerinde polis ekiplerine Atalay Filiz’in bir evde saklandığı ihbarı yapıldı. Polis ekipleri ihbar edilen adrese operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan kişinin Atalay Filiz olmadığı anlaşıldı. Muğla Valisi Amir Çiçek “ Muğla sahillerinde emniyet güçlerimiz denetimlerini arttırdı.  Emniyet güçlerimiz 24 saat devriye geziyor. Polisve jandarma ekiplerimize sürekli ihbar telefonları geliyor. Son olarak yapılan ihbar sonrasında bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin Atalay Filiz olmadığı anlaşıldı” dedi.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 3181 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.