Ak Parti Muğla İl Kadın Kollarında Görev Devir Teslimi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Muğla Kadın Kolları İl Başkanlığına atanan Ümmühan Toksöz İl Başkanlığında gerçekleşen...

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Muğla Kadın Kolları İl Başkanlığına atanan Ümmühan Toksöz İl Başkanlığında gerçekleşen tören ile görevi Armağan Eroldan’tan devraldı.

Ak parti İl başkanı Kadem Mete İl yönetim Kurulu Üyeleri , İlçe başkanları ,İlçe Kadın Kolları başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen törende çalışmalarından ve başarılarından dolayı Armağan Erol’a teşekkür edilirken duygu dolu anlarda yaşandı.

Tören de konuşan Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “İlçe Başkanlıklarının Çoğuyla yollarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde ilçe kongrelerimiz devam edecek Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal’ın istifasından sonra Genel Merkez tarafından Ak Parti Menteşe İlçe Başkanlığına Taner Topal atanmıştır . Ayrıca İl kadın Kolları Başkanımız Armağan Erol’un yerine Ümmühan Toksöz atanmıştır kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

Görev devir tesliminde konuşan Armağan Erol ise,  “Allah her başkana görevini böyle güzel şekilde teslim etmeyi nasip etsin. Muğla  İl Kadın Kolları teşkilatı olarak partimize yakışır bir görev teslim töreni daha gerçekleştirdik. Görev aldığım dört yıl boyunca ekibimle birlikte elimden geldiği kadar partimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştım. Tüm teşkilat birimlerimizde olduğu gibi kadın kolları olarak üye sayımızı ciddi bir şekilde arttırdık. Davamızda önceliğin hizmet yarışı olduğunun bilincinde olarak her zaman çalışmalarımızı bir adım öne taşımayı asıl hedef olarak bildik. Bu sebeple birlik ve beraberlik içerisinde bugün burada görevimi her zaman destek vererek yanında olacağım Ümmühan Toksöz ‘e devrediyorum. Çalışmalarımız bundan sonrada tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Görevi devralan Ümmühan Toksöz ise yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi, “Armağan Erol başkanımız dört yıl boyunca sürdürdüğü başkanlık ile gönüllerimizin başkanı olmuştur. Bu bir görev değişikliğidir Genel Merkezimizin kararı ile partimizin en büyük gurur kaynağı olan il kadın kolları başkanlığı yapacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Bunun için üstlendiğimiz bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım, bu sadece görev değişikliği değil, büyük bir sorumluluktur.  Muğlamız için şehrimizin kadınları için onların en iyi temsili için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri