ALLAH DÜŞMANIN BİLE MERTİNİ NASİP ETSİN

Süleyman Akbulut

Pislikten beslenenler yine devrede.

“Her devrin adamları ile bu toprağın çocukları” başlıklı yazımızda, her devrin adamlarının bu memleketin çocuklarının bir yere gelmemesi için her türlü alavere dalavereyi yaptıkları gibi memleketi dizayn etme cüretkarlığına soyunduklarından dem vurmuştuk.

Bunun en güzel örneğini de Menteşe Belediyesinden Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bakanlık kararıyla geçiş yapan, bu toprağın çocuğu Hatice Karaca için başlatılan suni gündemde görebilmenin mümkün olduğunu hatırlatalım.

Bu konuyla ilgili kaleme aldığım yazıdan sonra algı yürütmeye yönelik, daha önce de Muğla’nın Fuat Avnileri yönünde bir benzetme yaptığım ve tipik FETÖ taktiğiyle hareket ettiklerini dile getirdikten sonra devletin çalışma başlatıp, bir süre kapattığı ve daha sonra tekrar bir ilave isim ile açılan, korkak bir güruhun oluşturduğu sahte sosyal medya hesabında, şahsımı malzeme yapacaklarını biliyor ve bekliyordum.

Beklediğim gibi de oldu.

Kaleme aldığım yazı, her devrin adamları dediğim güruha birebir ulaşmış olmalı ki, yeni yılın ilk günü daha önce de birkaç girişimde olduğu gibi anlamadığım bir saçmalık içerisinde şahsımı konu etmiş.

Böylelikle yazımızın muhataplarının bu sahte hesabın yönetilmesinde ne kadar etkin olduğu da bir kez daha gözler önüne serilirken, kimler olduklarını da kendi kendilerine şekillendirdiler.

Neyse ki gerek meslek hayatımda gerekse yaşamım boyunca bu şahsiyet yoksunu kişilere malzeme verecek bir suiistimalin içinde bulunmadığımdan dolayı, ortaya attıkları alakasız paylaşımlarla rota saptırmaya çalıştıklarını biliyor ve bu beyhude saçmalıkları dikkate almıyorum.

Bu, hayatını sahtelik üzerinden idame ettirmeye çalışan korkak güruh, özellikle şahsımı, gerçekleştirmiş olduğum bir sanat etkinliği üzerinden alıp veriyorlar.

Çok ta şaşırmıyorum aslında.

Hayatında sanatsal bir donanıma sahip olmamış, işleri sadece ayak takımı olduklarından dolayı ayak oyunları çevirmek olan zavallıların sanata bakış açılarının olmasını beklemek sanata da haksızlık olacaktır.

Bu nedenle de sosyal medya hesabımdan çaldıkları sahne ve mikrofon temalı fotoğrafımı ısıtıp ısıtıp kamuoyuna sunuyorlar.

Bununla da kalmıyorlar. Hedeflerinde elbette sadece bizler yokuz. Bir dönem siyaset ya da STK görevlerinde bulunmuş kişileri de şimdiki hayatlarında alın teriyle yürüttükleri işlerinden dolayı aşağılayıcı pek çok benzetmenin içinde tuttuklarını da görüp izliyoruz.

Bunun dışında aktif siyasetin içinde olanları da gündeme taşırken, hizmet ettikleri efendilerini de yine hedef saptırmaya yönelik yayınlamayı da ihmal etmiyorlar.

Ayrıca bazı isimler ise, bu güruhun hedefine hiç giremiyor. Bu kadar yıl doğru, düzgün ve hiçbir suiistimalin ya da ilişkinin içinde yer almamış ve hatta mesleğini karakter ve çizgiyle sürdürüp, pek çok alanda başarıyla görev yapmış biri olarak, “bu sahtelerin radarına girmesem ben girmem diyordum” fakat bu adamların dürüstlükle işleri olmadığını, yürüttükleri doğruluk dışı sahte algılardan sonra öğrenmiş oldum.

Nedense dalında maharetleri arşa ulaşmış zat-ı muhteremlere dokunduklarını hiç görmedim.

Demek ki sıkı bir menfaat anlaşması var bu güruhla.  

Bu soytarılara bir de çanak tutanlar var ki, sormayın gitsin.

Yaşamı boyunca sözde yürüttüğü mesleğine bir tek eleman yetiştirememiş ve hatta aynadaki kendisiyle kavgası olan ve 3-5 yalakası tarafından kanaat önderi ilan edilmiş bazı zatlar tarafından da, insanların sosyal medyalarından çalınan fotoğraflarla kişilik haklarına yapılan saldırıların, bir şekilde meşru kılınır şekilde destekleniyor olduğunu da gözlemliyoruz.

***

Birileri tarafından bu algıya hizmet etmesi için beslenen sözünü ettiğim zatların da içinde bulunduğu bu şebekeyi devletimize ihbar ediyorum.

Fuat Avni’yi ortaya çıkaran devletimiz, hem Muğla’nın ekmeğini yiyip, hem de Muğla’da istediği gibi at koşturup, insanları töhmet altında bırakacak paylaşımlarda bulunan bu sahtekarları da bulup ifşa edecektir.  

Yeniden peydahlanarak, oluşturdukları sahte hesapla insanların kişilik haklarına saldırdıkları gibi, kişilerin sosyal medya hesaplarından çaldıkları fotoğraflar üzerinde, bir programla oynama yapmak suretiyle kamuoyu önünde itibarsızlaştırma girişiminde bulunan bu güruh hakkında ihbarda bulunuyorum.

Bütün bu sözünü ettiklerim birer suçtur.

Bu yapılanlar, mizahinin altına sığınma algısının dışına fazlasıyla çıkmıştır.   

Bu güruhun FETÖ'ye hizmet eder nitelikteki Fuat Avni ismiyle yaptıklarına benzer şekilde, kendilerine verdikleri bir isimle kişilik haklarına saldırı şeklinde gerçekleştirdikleri algı girişimleri karşısında, devletimizin, valiliğimizin, savcılığımızın ve güvenlik güçlerinin çalışma başlatmasını beklemekteyiz.

Zaten yürüttükleri algı kimse tarafından itibar görmezken, sadece oturduğu yerden bu pisliklerden beslenerek, bu çirkin oluşumu meşru kılmaya çalışanlardan kabul gördüğü çok açık.

Yapılan paylaşıma beğeni koyan sosyal medya kullanıcılarına ise tavsiyem, anlamadıkları ve bilmedikleri paylaşımların altına beğeni koymasınlar. O konulan beğeniler bir gün başlarına da çorap örebilir.

***

Şimdi bu ayak takımına bir kez daha hatırlatalım:

Beyler burası Muğla.

Hem burada ekmek yiyeceksiniz, hem bu memleketin çocuklarına saldıracaksınız, hem memleketi dizayn etmeye kalkıp, ağa babalarınızın isteği doğrultusunda istediğiniz kişiyi alakalı-alakasız hedefe koyacaksınız…

Tanımayız öyle teneke misali boş sesleri.

Ucuz taktiklerinize; bu toprakları da, bu toprakların çocuklarını da yedirmeyiz.

Size hizmet eden içimizdeki İrlandalılara rağmen hem de…  

Yazımı şu dilekle sonlandırayım:

“Allah düşmanın bile mertini nasip etsin”