Atasoy’la anlaşma sağlandı

Muğla Mahalli Süper Amatör Lig’in son iki yılının namağlup takımı, Yeni Milasspor 2018-2019 sezonunda Antrenör olarak Cenk Atasoy’la anlaşma sağladı.Yeni Milasspor takımı, 2018-2019 sezonunda Cenk Atasoy’la anlaşma sağladı.MİTSO...

Muğla Mahalli Süper Amatör Lig’in son iki yılının namağlup takımı, Yeni Milasspor 2018-2019 sezonunda Antrenör olarak Cenk Atasoy’la anlaşma sağladı.

Yeni Milasspor takımı, 2018-2019 sezonunda Cenk Atasoy’la anlaşma sağladı.

MİTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine, Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve mor beyazlı ekibin amigosu İbrahim Alır (Şeker) katıldı.

Bundan iki yıl önce Yeni Milasspor’da görev yapan, mor beyazlı ekibi uzun yıllar sonra şampiyon yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Cenk Atasoy imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yeni Milassporlu taraftarların beklentilerini iyi biliyorum. Ekibimle birlikte geçmiş yıllardan daha çok çalışarak, şanlı taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Transfer çalışmalarına, transfer komitesindeki yöneticilerle başlıyoruz. Her şey Yeni Milssspor için.”

İmza töreninin ardından toplantı son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri