Bisiklet Turu için hazırlıklar sürüyor

Muğla’nın tanıtımına önemli katlı sağlayacak olan 56. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için koordinasyon toplantısı düzenlendi.Nisan ayında 56'ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...

Muğla’nın tanıtımına önemli katlı sağlayacak olan 56. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Nisan ayında 56'ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun Muğla sınırları içinden geçecek olan 6-7 ve 8. etapları için koordinasyon toplantısı Gençlik ve Spordan sorumlu Vali Yardımcısı ve Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız Başkanlığında,  Valilik Özer Türk Salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilciliği tarafından hazırlanan sunumun yapıldığı toplantıya Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman başta olmak üzere Fethiye, Marmaris ve Bodrum ilçelerinden ilgili birimler katıldı.

Organizatör Ceo event yetkilisi Ömer Faruk Beşli de toplantıya İstanbul’dan online katıldı. Muğla’nın tanıtımına önemli katlı sağlayacak olan yarış Eurosport 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak ve tüm Dünya’da 700 milyondan fazla haneye girecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri