Bozçelik, dernekleri kabul etti

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği ile Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne...

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği ile Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanan Seyfi Bozçelik’i makamında ziyaret etti.

Haber Merkezi

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü ile Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Alsan ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Zihinsel Engelliler Derneği ziyaretinde, Muğla’da gündüz bakım ve rehabilitasyon merkezi açılarak, engellilere hizmet vermek üzere çalışma yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Seyfi Bozçelik, engelli bireylerin her zaman yanlarında olduğunu, yaşamlarını kolaylaştırmak ve geleceğe güven duymalarını sağlamak konusunda ve dernek faaliyetlerinde destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Alsan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Müdürü Seyfi Bozçelik'e yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Seyfi Bozçelik, kıymetli şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanlarında olduğunu, gerek dernek olarak düzenleyecekleri faaliyetlerde gerekse ailelerimizin her türlü talep ve sıkıntılarında desteğini sunmaya hazır olduğunu belirterek teşekkür ve minnet duygularını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri