Cumhuriyet Caddesi’nde yine trafik kazası

Muğla’nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında, özel otomobil, Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma otobüsü...

Muğla’nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında, özel otomobil, Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma otobüsü ile çarpıştı. Kazada can kaybı ve yaralanan olmadı.

Haber Merkezi

Muğla’nın Menteşe ilçesinin en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi’nde meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi.

Çift sıra parkların araç seyirlerini olumsuz etkilediği caddede, Sağlık Sokak mevkiindeki yoldan Cumhuriyet Caddesi’ne çıkan Kemal Yılmaz yönetimindeki 35 ND 068 plakalı özel otomobil, seyir halindeki Muğla Büyükşehir Belediyesine ait 48 DM 671 plakalı toplu taşıma otobüsüne yandan çarptı.

Meydana gelen kazada can kaybı ve yaralanma olmazken, kazayı gören vatandaşlar, çift sıra parkların, Petek Hotel önünden caddeye çıkmaya çalışan araçların görüş açılarını kapattığını belirterek, daha önce de birçok kez aynı yerde kazaların meydana geldiğine dikkat çektiler.

Kazayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri