Ege Yıldızları yeni branşlara yelken açtı

Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan ile  toplantıda buluştu. Yapılan toplantı sonrası...

Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan ile  toplantıda buluştu. Yapılan toplantı sonrası Serkan Şen, Ege Yıldızları'nda Ragbi ve Beyzbol, Softbol takımları kurma kararı aldı.

Sinem Korkmaz

Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan ile düzenlendikleri toplantıda bir araya geldi. Toplantı sonrası Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, kulüpte Ragbi ve Beyzbol, Softbol takımları kurma kararı aldığını bildirdi. İlk etapta müsabakalara Hokey takımının sporcuları ile katılacaklarını söyleyen Şen, " Muğla’da Rugby,Beyzbol,Softbol branşlarının yaygınlaşacağını inanıyoruz" dedi.

Yeni branşlar için heyecanlı olduğunu ifade eden Serkan Şen, "Yaptığımız toplantı sonrasında Ragbi ve Beyzbol, Softbol takımları kurma kararı aldık. İlk etapta kulüpteki Hokey takımımızın sporcuları bu yeni branşlarda müsabakalara katılacak. Şu anlık bu şekilde düşünüyoruz. Muğla’da Rugby,Beyzbol,Softbol branşlarının yaygınlaşacağını inanıyoruz. Bu branşlara ilgi duyan sporcuların kulübümüze müracaatta bulunabilir" dedi.

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan ise, "Muğla’da Rugby,Beyzbol,Softbol branşlarının yaygınlaşacağını inanıyorum.  Bu konuda Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız,Menteşe İlçe Spor Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, Milli Güreşçiler Mustafa Adamcı ve Onur Bozan’ın çok ilgili olduklarını biliyorum. İlçede bu alanda başarılı takımların oluşturulabileceğini düşünüyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri