Kamyon sürücülerinden güzergah talebi

Muğla’nın Milas ilçesinde Labranda yolunu kullanarak madeni sevkiyat yapan kamyon sürücüleri, yol güzergahlarının değiştirilmesini istediler.Sinem KorkmazMuğla’nın Milas ilçesinde madeni sevkiyat yapan kamyon sürücüleri,...

Muğla’nın Milas ilçesinde Labranda yolunu kullanarak madeni sevkiyat yapan kamyon sürücüleri, yol güzergahlarının değiştirilmesini istediler.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Milas ilçesinde madeni sevkiyat yapan kamyon sürücüleri, Labranda yolunuun dar ve virajlı olduğunu belirterek yol güzergahlarının değiştirilmesini istediler. Taleplerini dile getirmek için kamyonlarıyla karayolunda kuyruk oluşturan kamyon sürücüleri, trafikte korna çalarak seyir etti.

Sık sık maddi hasarlı kazalar yaşadıklarını söyleyen sevkiyat sücüleri, “yolun dar olmasından dolayı gidiş geliş yapamıyoruz. Sürekli maddi hasarlı kazalar yapıyoruz. Birde budar yola sürücü eğitim kurslarını verdiler. Daha yeni ehliyetini alacak vatandaş zaten kamyonu görünce heyecan yapıyor yolun ortasında istop ediyor. Allah korusun bir ölümlü kaza olacak korkusuyla bizde sistemimizi değiştirdik. Şöyle yapıyoruz, araçlarımızın hepsi aynı anda yukarı çıkıyor, aynı anda da yukarıdan aşağıya iniyorlar ki yolda karşılaşmamak için. Çünkü yol dar ve iki kamyon yan yana geçemiyor . Böyle bir sorunumuz var ve büyükşehir belediyesinin hiç umrunda değil bu durum. Mevcut kullandığımız güzergah oldukça tehlikeli.  Yetkililerden gerekli güzergah düzenlemesinin yapılmasını talep ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri