Milas’taki boğa güreşi iptal edildi

MİKAİL ZEYBEK--Turizm cenneti Muğla’da yaşanan yangın felaketinde birçok hayvan ve yaşam alanları kül oldu. Hal böyleyken, 22 Ağustos’ta Milas’ta düzenlenecek olan boğa güreşi iptal edildi.Turizm cenneti Marmaris’te 29...

MİKAİL ZEYBEK--Turizm cenneti Muğla’da yaşanan yangın felaketinde birçok hayvan ve yaşam alanları kül oldu. Hal böyleyken, 22 Ağustos’ta Milas’ta düzenlenecek olan boğa güreşi iptal edildi.

Turizm cenneti Marmaris’te 29 Temmuz’da yakın tarihin en büyük felaketi başladı. Armutalan’dan yükselen alevler, kent merkezine yayıldı, turistik mahallere sıçradı. Adeta ateş çemberinde kalan doğa harikasında, kızılçam ormanları küle döndü. Marmaris’te başlayan orman yangınından sonra, Bodrum, Milas, Köyceğiz, Seydikemer ve Fethiye’de de alevler yükselmeye başladı. Muğla’da birçok hayvan ve yaşam alanları zarar gördü. Bölgenin doğal güzelliğini taçlandıran ve yaban hayvanlarının yaşam alanı olan ormanlar küle döndü. Hal böyleyken Milas Arena’da 22 Ağustos’ta boğa güreşi etkinliği düzenlenecek olması ve elde edilen gelirlerin afetzedelere dağıtılma isteği tepkiyle karşılandı. İptal edilmesi istendi. Konuyla ilgili imza kampanyası başlatıldı, kısa sürede binlerce kişi destek verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Milas Belediyesi etkinlikle ilgili bir alakalasının olmadığını duyurdu. Alınan son bilgilere göre, Milas’taki boğa güreşi organizasyonu iptal edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri