Pedallara Cumhuriyet için basılacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla “Tekerler Cumhuriyet İçin Dönüyor” sloganıyla isteyen herkesin bisikletleri ile katılabileceği bisiklet turu...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla “Tekerler Cumhuriyet İçin Dönüyor” sloganıyla isteyen herkesin bisikletleri ile katılabileceği bisiklet turu gerçekleştirilecek.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Muğla Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet İl Temsilciliği koordinesinde“Tekerler Cumhuriyet İçin Dönüyor” sloganıyla 29 Ekim Perşembe günü isteyen herkesin bisikletleri ile katılabileceği Bisiklet Turu gerçekleştirilecek. Bisiklet turu Atatürk Anıtında başlayıp, Ortaköy- Düğerek istikametinden devam edecek.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi  İlker Cömert, “ Trafikte Bisikletin de olduğunu hatırlatmak, son zamanlarda yaşanan bizleri derinden üzen bisikletçi ölümlerine dikkat çekmek ve Pandemi döneminde ulaşımda bisikletin önemine vurgu yapmak ve bunların yanı sıra 29 Ekim gibi önemli bir gün de başta ulu önder Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi anmayı, Cumhuriyet coşkusunu ise hep birlikte böyle önemli bir etkinlikle kutlamayı hedefliyoruz..  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültemizin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün ve Menteşe Belediyemizin destekleri ile güzel bir etkinlik olacağını düşünüyoruz. Tüm ailelerimizi tüm vatandaşlarımızı Bisikletlerini alarak bizlere katılmalarını bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri Haberleri